Marathonradio komt binnenkort terug

Marathonradio komt binnenkort terug

© MNM
7 MNM-dj's steken 3 weken lang alle blokkende studenten een hart onder de riem

Van zondag 2 tot en met vrijdag 21 juni is er opnieuw Marathonradio op MNM. Drie weken aan één stuk presenteren MNM-dj's Peter Van de Veire, Brahim Attaeb en Dorianne Aussems een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten een hart onder de riem te steken. Voor het derde jaar op rij wordt de hele periode live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven. 

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM
"In de examenperiode zijn vriendschap en een luisterend oor van onschatbare waarde. Daar zet MNM met Marathonradio dan ook extra op in. Zo gaat het Marathonradio Rescue Team dit jaar langs bij studenten en hun Warme William, die ene vriend die tijdens die moeilijke periode hét verschil maakt. MNM wil zelf ook de ideale radiocompagnon zijn in een periode waarin alle jonge luisteraars de strijd aangaan met blokken en examens. En dat samen met ouders, familie en leerkrachten. Kortom: we steunen met én voor iedereen. We wensen nu al alle studenten heel veel succes toe, met de allerbeste resultaten!"

Marathonradio: van zondag 2 tot en met vrijdag 21 juni op MNM, met Peter Van de Veire, Brahim Attaeb, Dorianne Aussems, Tom De Cock, Laura Govaerts, Sander Gillis en Anushka Melkonian.

Marathonradio Het Rapport: van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni van 12.00 tot 13.00 uur en op vrijdag 28 juni van 09.00 tot 12.00 uur op MNM.

Marathonradio: alle info via marathonradio.be.

#Marathonradio