Marvel-ster Michael Rooker komt naar België!

Marvel-ster Michael Rooker komt naar België!

© FACTS
Michael Rooker komt naar FACTS

De Belgische comic con FACTS pakt uit met een extra headliner van jewelste: de Amerikaanse acteur Michael Rooker. Alias Yondu in Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 1 en 2, Merle Dixon in The Walking Dead, Savant in The Suicide Squad, Clyde Dutton in Netflix' Love and Monsters en nog veel meer. Michael Rooker zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent.

Het FACTS-Woud vuurt Ravager-vuurwerk af, want Yondu Udonta is neergedaald vanuit het sterrenfirmament. Michael Rooker werd enorm populair na zijn geweldige vertolkingen in Guardians of the Galaxy & Guardians of the Galaxy Vol. 2, maar ook daarvoor was hij al een grote naam. Hij hielp AMC's The Walking Dead sterk te beginnen in 2010, met de boeiende schurkenrol van Merle Dixon en een verrassende, gevierde terugkeer in latere seizoenen.

Michael Rooker timmert al sinds 1986 aan de weg in het acteurswezen en blijft ook de laatste jaren schitteren, als Savant in de DCEU-film The Suicide Squad uit 2021, als Buddy in Fast & Furious 9, als Grant Grant in de horrorfilm Slither, als Clyde Dutton in Love and Monsters van Netflix en nog veel meer. 

Michael Rooker is hiermee de zevende en wellicht laatste acteur in de line-up van de voorjaarseditie van FACTS, naast

Check hier de acteur-line-up tot nu toe.

Verder heeft deze comic con ook een sterke gastenlijst van internationale Marvel-, DC- en Europese striptekenaars. Check hier de volledige Artist Alley-lijst.

Michael Rooker zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningsessies en grote vraag-en-antwoordshows. Voor tickets & info, surf naar www.facts.be.

 

Related bio's:
Michael Rooker
Meer nieuws over: