Meer dan 10.000 bezoekers voor derde editie van Yesterdayland!

Meer dan 10.000 bezoekers voor derde editie van Yesterdayland!

©
Yesterdayland maakt al de eerst naam bekend voor de vierde editie 2020!

Met meer dan 10,000 bezoekers was de derde editie van Yesterdayland, dat zaterdag 24/08 plaats vond in Bobbejaanland, een enorm succes ! “De zon was volop van de partij en iedereen had er zin in” verduidelijkt woordvoerder Jo Langela.

 

Peter Koelewijn opende het festival op het Lage Landen Podium met een set die op heel veel bijval kon rekenen van het talrijk opgekomen publiek. Gelijkertijd werden de andere podia opgestart :“Schmutz” op de main stage, “Revolution 69” op 60s en een “Barry White Tribute” op Crooner. Op het Lage Landen Podium waren er opmerkelijke passages van “Christoff” en “George Baker”gevolgd door “BZN’s Jan & Anny” zorgden voor een uitzinnige sfeer.

 

Op het 70s80s podium was het feest vanaf het eerste moment met oa Kaoma, Katrina, Bellamy Brothers en in de vooravond Praga Khan. Tussenin had “Vikcy Leandros” voor een waar hoogtepunt gezorgd. Dat deed ook de Zuid Afrikaanse popzangeres “Naydine” met een speciale Yesterdayland “Ladies of Pop”-show. Disco & soul waren weggelegd voor “The Trammps” en afsluiter “Sister Sledge”.

 

“Manfred Mann’s Earth Band” schitterende op het 60e podium dat sfeervol werd afgesloten door de Antwerpse “Grungblavers”. Gedurende de hele dag was het genieten van old timers, een vintage market en smullen van heerlijke lekkernijen die op ouwerwetse wijze werden klaar gemaakt.

  

Weinig of geen incidenten op het festivalterrein volgens Langela, er was gratis water voorzien gezien het warme weer, en ook de gratis Yesterdayland busservice was een schot in de roos want bijna 4.000 mensen werden hiermee naar het festival gebracht.

 

Op naar de vierde editie , waar al één naam voor bekend is gemaakt : Willy Sommers - hij brengt er de laatste voorstelling van zijn nieuwe Sommers of 69 tour - alvast iets om naar uit te kijken !

Related bio's:
 Willy Sommers 
Meer nieuws over: