Na succesvolle editie Big Brother:Komt er nu een tweede seizoen.

Na succesvolle editie Big Brother:Komt er nu een tweede seizoen.

© Play 4
inschrijvingen tweede seizoen geopend!Big Brother komt in 2022 terug

Na een succesvolle editie van Big Brother in 2021 keert het programma terug voor een nieuw seizoen! Liese, Nick, Michel en Jill waren de laatste vier bewoners van het Big Brother huis. Na 100 dagen besliste de kijker wie zich de winnaar van Big Brother 2021 mocht noemen. In de finale was Liese de eerste die het huis verliet, nadien bleven Nick en Jill over. Jill kreeg de meeste stemmen en mag zich de winnaar van Big Brother 2021 noemen. Ze verliet het huis met maar liefst 70.405,50 euro.

Inschrijvingen zijn geopend 
Big Brother is terug en op zoek naar jou! Het tweede seizoen wordt heftiger dan ooit, vol verrassingen. Onverwachte wendingen. 115 camera's, 0 privacy. Ben jij sterk, slim en een tactisch meesterbrein? SBS gaat op zoek naar nieuwe kandidaten die dit waanzinnige avontuur aandurven. Surf naar bigbrother-2022.com en daag Big Brother uit!

Trouw publiek
Het eerste seizoen van Big Brother was een overdonderd succes en kon rekenen op een trouw, vast publiek. Lineair is en bleef de moeder der realityreeksen marktleider zowel vroeger als later op de avond en dat met gemiddeld 32% marktaandeel op de doelgroep VVA 18-54. Naast de 378.000 lineaire Play4-kijkers deed Big Brother er online een nog ‘big’ schep bovenop van maar liefst 10 miljoen views op GoPlay.be, waarvan 3,7 miljoen voor de succesvolle livestream. Het legendarische format is inmiddels uitgezonden in 66 landen en wordt wereldwijd nog altijd omarmd door miljoenen kijkers. In andere Europese landen is Big Brother met een geslaagde revival bezig.

Related bio's: