Nachtwachtfilm "De Dag van de Bloedmaan" in première

Nachtwachtfilm "De Dag van de Bloedmaan" in première

© Studio 100
Gisteren middag ging de derde bioscoopfilm van Nachtwacht in première: "De Dag van de Bloedmaan”!

Na het enorme succes van de eerste film "De Poort der Zielen" in 2018 en de tweede film “Het Duistere Hart” in 2019 krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht een derde bioscoopfilm: “De Dag van de Bloedmaan”. Vandaag ging de film in première in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van onder andere Giovanni Kemper, Celine Verbeeck, Louis Thyssen, Guga Baùl en Peter Van de Velde!
 
Cast
 
Wilko           Giovanni Kemper
Keelin          Celine Verbeeck
Vladimir       Louis Thyssen
 
Rhea           Nora Gharib
Bardal         Guga Baùl  
Lupino         Begir Memeti
Sacha          Luna Van Avermaet
Quil             Gregory Van Damme
Romulus      Immanuel Lemmens
Zavera         Saartje Vandendriessche
Cooper        Peter Van De Velde 
Helena         Brigitte Heitzer 
Vega            Sven De Ridder
 

Verhaal

In de derde Nachtwacht-film staat deze keer de weerwolf centraal. Vlad, Keelin en Wilko komen terecht in het rijk der weerwolven. Hier heeft Wilko’s vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede verenigd. Samen met Wilko’s zus Rhea wil hij de weerwolven de moderne tijd inleiden. Er wordt echter tegen hem samengespannen door enkelen die juist terug willen naar het recht van de sterkste. Tijdens een duister offerritueel creëren zij de Bloedmaan, een eeuwige zonsverduistering die de weerwolven woest en wild maakt. En er ontstaat een krachtig, onverslaanbaar monster. Onverslaanbaar? Ook voor de Nachtwacht?
 
 

Nachtwacht “De Dag van de Bloedmaan” is een coproductie van Ketnet en Studio 100.

De film wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en is vanaf 15 december 2021 te zien in alle Vlaamse bioscopen & Brussel.