Niels Destadsbader verplaatst de Arena concerten naar april 2021

Niels Destadsbader verplaatst de Arena concerten naar april 2021

© Photonews
Dikke pech voor de fans van Niels.Hij verplaatst zijn concerten naar april 2021.

Zo'n twee weken geleden kondigde Niels Destadsbader een exclusieve reeks concerten aan in de Gentse Ghelamco Arena. Na overleg met het kabinet van de Vlaamse ministers van Sport en Cultuur én de stad Gent, werd een plan - volledig corona proof- uitgetekend en goedgekeurd. Destadsbader zou in november maar liefst twaalf keer 'het dak eraf' spelen. Iets waar niet alleen hijzelf, maar duidelijk ook zijn publiek erg op uit was. In een mum van tijd waren alle shows dan ook uitverkocht.

Amper veertien dagen later bevinden we ons helaas in een andere realiteit. De coronacijfers kleuren intussen diep rood en de richtlijnen van de overheden zijn opnieuw veranderd.

"We kunnen onze reeks concerten in de Ghelamco Arena dus niet laten doorgaan zoals gepland. Natuurlijk zijn we ontgoocheld. Iedereen keek hier geweldig naar uit. Maar we mogen natuurlijk ook niet blind zijn voor de cijfers. De veiligheid van ons publiek is ook voor ons erg belangrijk en kan momenteel, volgens de experts, niet gegarandeerd worden. We kunnen dus niet anders dan ons hierbij neerleggen en mee onze verantwoordelijkheid nemen. Maar uitstel is geen afstel. We verplaatsen onze shows naar april 2021. Hopelijk kan het tegen die tijd wel zoals het hoort en is ons publiek even enthousiast.” aldus Niels.

Mensen die kaartjes kochten, verliezen uiteraard hun geld niet. Hun ticket blijft geldig voor de concerten in april. Zij worden persoonlijk gecontacteerd via mail en snel op de hoogte gebracht van de nieuwe data.

Uw tickets blijven uiteraard geldig voor de concerten in april. U wordt persoonlijk gecontacteerd via mail en zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van de nieuwe data.

Related bio's:
Niels Destadsbader