One Direction favoriete Teens-band van de MNM-luisteraar

One Direction favoriete Teens-band van de MNM-luisteraar

© MNM
Ook Niels Destadsbader verovert plekje in top 5 vorige week op MNM

One Direction is dé favoriete band uit de Teens (2010-2020). Dat hebben de MNM luisteraars deze week massaal beslist. Tijdens de Tien Minuten Teens konden luisteraars een hele week lang hun 5 lievelingsnummers uit de Teens doorsturen via de MNM-app en daarmee ieder uur een nieuwe smartphone winnen.

 

Na een week lang kiezen, kroonde One Direction zich als grote favoriet onder de MNM-luisteraars. De Britse boysband brak door in 2011 en zorgde met talloze hits en uitverkochte arena concerten voor een ongeziene hype tijdens de Teens. Ook nadat de groep uit elkaar viel in 2016 bleven de jongens erg populair met hun solocarrières. Harry Styles rijgt de successen vandaag nog steeds aaneen en mag zich tot op heden één van de grootste popidolen van de laatste decennia noemen.

Op de tweede plaats volgt Avicii. De luisteraars blijven massaal fan en stemden de  Zweedse DJ die drie jaar geleden onverwacht overleed met gemak in de top 5. Ook de songs van Ed Sheeran en Ariana Grande blijven in de smaak vallen. Beide sterren bouwden hun carrière op in de Teens en staan vandaag nog steeds aan de top van de muziekwereld. 

Van de Belgische artiesten blijkt Niels Destadsbader de populairste. Hij zag zijn muzikale carrière in de tweede helft van de Teens losbarsten en mocht intussen al een tiental keer in het Sportpaleis optreden.

Dit is de top 5 van de meest aangevraagde artiesten uit de Teens. 

  1. One Direction
  2. Avicii
  3. Ed Sheeran
  4. Niels Destadsbader
  5. Ariana Grande