'Pink Floyd The Later Years' verzamelbox

'Pink Floyd The Later Years' verzamelbox

© Pink Floyd
'Pink Floyd The Later Years' haal deze unieke verzameling in huis

'Pink Floyd The Later Years' geeft een overzicht van het Pink Floyd-verhaal vanaf 1987. 

In de box is o.a. het album 'A Momentary Lapse of Reason' terug te vinden. Deze uitgave is ge(re)mixt door David Gilmour en Andy Jackson met speciale aandacht voor Richard Wrights keyboard arrangementen en ze namen samen met Nick Mason nieuwe drumpartijen op. Daarnaast bevat de box meer dan zes uur aan nooit eerder uitgebrachte audio- en videomateriaal. Deze zijn afkomstig van de albums 'A Momentary Lapse of Reason', 'The Division Bell' en 'The Endless River'. 

Daarbij vindt men in de collectie nooit eerder uitgebrachte audio- en videobeelden van Pink Floyds concerten in Wenen (1989) en Knebworth (1990). Ook zitten er in de collectie een DVD en Blu-Ray met beelden van Pink Floyds laatste optreden met de leden David Gilmour, Nick Mason en Richard Wright (2007 Syd Barett Tribute Concert). 

De box wordt compleet gemaakt met audio- en videomateriaal van de Pulse repetities en de full-length Ian Emes film van 'The Endless River', een zestig pagina's tellend fotoboek, replica's van tour programma's, posters en een geheel nieuw songtekstboek.

Koop deze verzammelbox

Related bio's:
Pink Floyd
Tags:
Pink Floyd
Meer nieuws over: