Populaire Camille lanceert solo-album"Vuurwerk"

Populaire Camille lanceert solo-album"Vuurwerk"

© cnr/music
Wat een topalbum is dit!

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artieste opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken!

Een eer die de Westvlaamse CAMILLE wel te beurt valt; de makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records.

De singles met REGI werden beiden bekroond met Platina en het ziet ernaar uit dat “VUURWERK” (de titelsong van haar eerste album) het zelfs nog beter gaat doen. Al wekenlang voert ze de airplaylijsten aan en parkeert ze haar eighties aandoende song met bijna vanzelfsprekend gemak in de hoogste regionen van de Ultra Top 50.

Hoewel het op de Vlaamse podia een extreem rustig jaar was heeft CAMILLE die rust gebruikt om na amper 1 jaar 14 nieuwe nummers te schrijven ; Camille schreef de nummers samen met grote namen zoals Regi, Gene Thomas, Stefaan Fernande, Sean Dhont, enz …

Het resultaat is een verrassend eigentijds klinkend Nederlandstalige plaat die aanzet tot feesten en dansen maar ook ruimte biedt voor een gevoelige snaar. Het nummer ’Superheld’ schreef ze voor een goede vriend die te vroeg overleed en in ‘Het Houdt op’ bezingt ze samen met Francisco uit #likeme het einde van een relatie.

Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door CAMILLE ; mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs. Deze ingrediënten zullen ook niet ontbreken op de show die ze binnenkort zal aankondigen!

Koop hier de cd van Camille

Related bio's:
Camille Dhont