Presenteren Koen en Jonas binnenkort de Qmusic-ochtendshow?

Presenteren Koen en Jonas binnenkort de Qmusic-ochtendshow?

© Qmusic
Worden er 5000 tickets verkocht voor Rode Neuzen Dag XL..?

Koen en Jonas hingen ook een challenge op aan de ticketverkoop van Rode Neuzen Dag XL. “Als we 5000 tickets verkopen op een week tijd, presenteren Koen en ik een dag de ochtendshow van Qmusic. Het gaat meteen duidelijk zijn aan de ticketverkoop hoe graag de Qmusic-luisteraars dat willen”, lachte Jonas.

De twee Rode Neuzen Dag-ambassadeurs hadden ook nog een boodschap voor het Qmusic-ochtendtrio Sam, Inge en Wim: “Stel dat het ons lukt, dan zouden we jullie aanraden om toch te luisteren als wij de ochtendshow presenteren. We hebben dan namelijk een verrassing voor jullie. We kunnen niet alleen iets doen hé, dan moet er iets teruggedaan worden”, aldus Koen en Jonas.

Rode Neuzen Dag: jongeren mentaal, fysiek en sociaal sterker maken

De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. De goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius focust zich nog meer op scholen. Scholen worden opgeroepen om een project in te dienen en acties te registreren via rodeneuzendag.be. Het geld van georganiseerde acties van de school gaat integraal naar hun eigen gekozen project, aangevuld met een financiële extra door acties die de rest van Vlaanderen organiseert. Rode Neuzen Dag is ook gestart met de campagne ‘Samen voor #generationstronger’, dat toont dat jongeren samen in staat zijn om problemen zoals faalangst, perfectionisme, bodyshaming... te tackelen.

 

Related bio's: