Proximus versterkt zijn partnerschap samen met Disney+

Proximus versterkt zijn partnerschap samen met Disney+

© Disney
Altijd en overal Disney+

Proximus zet een nieuwe stap in zijn samenwerking met Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van The Walt Disney Company. De bedoeling is om de toegang tot het streamingplatform voor Pickx-klanten eenvoudiger te maken, zodat ze waar en wanneer ze maar willen – op tv, smartphone of computer – kunnen genieten van de allernieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Concreet zullen Pickx-klanten voortaan hun abonnement op Disney+ kunnen betalen via hun Proximus-factuur. Bovendien zal de toegang tot Disney+ permanent geïntegreerd worden in de tv-opties Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports.

Proximus is sinds de lancering van Disney+ in België in september 2020 een van de partners van het platform. Sindsdien was de toegang tot Disney+ al inbegrepen in de tv-opties Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports. Klanten kregen daarbij een voucher voor een jaar toegang tot Disney+, inbegrepen bij hun pack. Vanaf nu gaat de samenwerking tussen Proximus en Disney+ in een hogere versnelling. Klanten die voor een van deze twee opties gekozen hebben, krijgen permanent toegang tot Disney+, zonder dat de prijs van deze TV-opties verandert.

Om de toegang tot Disney+ voor alle tv-klanten van Proximus te vergemakkelijken, is ’Disney+ vanaf vandaag bovendien beschikbaar als een individuele optie voor € 8,99 per maand. Met andere woorden, alle tv-klanten kunnen nu via Proximus intekenen op Disney+, waardoor ze toegang krijgen tot alle content van het streamingplatform op hun Android TV Box (V7) en hun Disney+-abonnement via hun Proximus-factuur kunnen betalen.

Disney+ is beschikbaar voor slechts €8,99 per maand – zonder verborgen kosten en met de mogelijkheid om op elk moment op te zeggen. Met het hele jaar door nieuwe series, blockbusterfilms en exclusieve originele films en series van de zes grootste merken, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, is er voor iedereen iets te streamen. In de eindeloze entertainmentbibliotheek vinden abonnees alle verhalen die ze verwachten en veel meer, van documentaires en bejubelde dramareeksen tot komedies en klassieke animatie.

Disney+ biedt abonnees een kwalitatieve kijkervaring zonder reclame, tot vier simultane streams, onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten, gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een gemakkelijke kindvriendelijke interface waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in content die geschikt is voor hun leeftijd. De Disney+ app is beschikbaar voor een breed scala aan mobiele en geconnecteerde tv-toestellen, zoals spelconsoles, streaming media players, smart tv’s en de Android tv-decoder van Proximus.

Jim Casteele, Consumer Market Lead Proximus: "Ik ben zeer blij met deze uitbreiding van onze samenwerking met Disney+, dat in de eerste plaats geweldig nieuws is voor al onze tv-klanten. Zij zullen gemakkelijker en directer toegang hebben tot de unieke entertainmentervaring die Disney hen biedt, goed voor uren plezier, zowel op hun scherm thuis als onderweg. Deze versterkte samenwerking met een grote speler als Disney past in de strategie van Proximus om onze klanten het meest uitgebreide en aantrekkelijke tv-platform op de Belgische markt aan te bieden."

Bart Verhoeven, Director Platform Distribution van The Walt Disney Company Benelux: "We zijn verheugd dat we de strategische samenwerking met Proximus verder kunnen uitbreiden rondom Disney+. Proximus is al langere tijd een belangrijke partner voor Disney. Door onze krachten te bundelen met Proximus, wordt de Disney+ streamingservice toegankelijk voor een groot aantal klanten via de diverse bundels, abonnementsvormen, diensten, producten en facturatie van Proximus, waarbij het gemak voor de klant voor op staat."

Klik hier voor meer info

Related bio's:
Tags:
Meer nieuws over: