REGI - KOM WAT DICHTERBIJ naar het Sportpaleis

REGI - KOM WAT DICHTERBIJ naar het Sportpaleis

©
REGI op 1 mei 2021 live in het Sportpaleis

Het leven komt, weliswaar traag, weer op gang. Maar Regi, die heeft absoluut niét stilgezeten. Terwijl de afleveringen van het vtm-programma ‘Liefde Voor Muziek’ op televisie verschenen en zijn nummers bovenaan in de hitlijsten prijken (monsterhit ‘Kom Wat Dichterbij’ is de huidige nummer 1 in de Ultratop), werkte de topproducer hard aan zijn eigen solo-album. ‘Vergeet De Tijd’ verschijnt op 15 mei. Niet alleen dat, REGI kondigt vandaag ook zijn komst naar het Sportpaleis aan. Zijn allereerste ‘eigen’ live-concert in het Sportpaleis én een gegarandeerd feest vol muziek en gasten. Tickets voor zijn Sportpaleisconcert op 1 mei 2021 kosten 22,40 tot 50,40 euro en zijn te koop vanaf 14 mei om 10u00 via Sportpaleis.be of Teleticketservice.com. 

 

 

Regi kent het Sportpaleis als zijn broekzak: zowel als gastartiest (tijdens onder andere Night of the Proms), maar ook met Milk Inc. liet hij de Antwerpse concertzaal meermaals vollopen. Nu keert hij terug met een eigen liveconcert en zit hij mee aan de regi(e)knoppen. En hij zal niét alleen op het podium staan. Net als in zijn studio en op zijn album passeren ook in het Sportpaleis meerdere artiesten de revue.

 

 

Regi: “Net zoals iedereen in onze sector, verlang ik naar het moment dat we opnieuw op concerten zorgeloos uit de bol kunnen gaan. Het ligt niet in mijn aard om passief te wachten tot het zover is. De voorbije weken zijn heel druk geweest met Liefde Voor Muziek, en de afwerking van mijn nieuwe album “Vergeet De Tijd”, waar ik geweldig fier op ben. Maar ik verheug mij op die magische verbindingsmomenten die je enkel op concerten ervaart. Ik kijk met hoop en vertrouwen uit naar de toekomst en ga mijn uiterste best doen om, samen met een hele rits muzikale vrienden, mijn beste concert ooit af te leveren.”

 

 

Jan Van Esbroeck (Sportpaleis Groep en organisator PSE Belgium): “In normale omstandigheden kunnen wij ongeveer elke week één of ander spectaculair concert aankondigen in één van onze arena’s. De laatste twee maanden was het echter op dat vlak oorverdovend stil. Ook de ticketverkoop voor concerten is sinds de aankondiging van het verbod op evenementen teruggevallen tot 2.5 %. En begrijpelijk: muziekfans zijn nu in eerste instantie bezig met hun gezondheid, met hun “blijf in uw kot”, met hun werksituatie, met het welzijn van hun geliefden. Het is dan ook weer typisch REGI om het lef te tonen om precies het omgekeerde te doen: een concert in het Sportpaleis aankondigen. Anders dan internationale artiesten is hij niet afhankelijk van de situatie in de andere Europese landen: hij kan in al zijn enthousiasme beslissen om voor Vlaanderen een baken te zijn. En het is duidelijk dat de sector zo’n initiatieven nodig heeft.”

 

 

Op 15 mei 2020 – vijf jaar na zijn laatste studio-album, lanceert de topproducer een nieuw album. Daarop staan zijn recentste hits als “Ordinary”, “Ellie”, “Summer Life”, maar ook de hits uit het vtm-programma Liefde Voor Muziek. Zijn cover van ‘Kom Wat Dichterbij’ – zijn eerste Nederlandstalige nummer ooit - scheert ontzettend hoge toppen in de hitlijsten én is de voorbode van méér Nederlandstalige nummers. Uiteraard staan er op het album ook heel wat nieuwe pareltjes, mét verrassend talent van eigen bodem.

 

 

Koop hier deze release

 

Regi – Kom Wat Dichterbij.  Een feestconcert met muzikale gasten. Op zaterdag 1 mei 2021 in het Sportpaleis van Antwerpen. Tickets van 22,90 tot 50,90 euro zijn beschikbaar vanaf donderdag 14 mei om 10.00 uur via Sportpaleis.be of Teleticketservice.com

 

 

Related bio's:
Regi Pinxten
Tags:
Regi, Regi Pixten