Rock Werchter 2022 is uitverkocht

Rock Werchter 2022 is uitverkocht

© Photonews
ontdek de volledige line-up

Zin in zomer! Zin in festivals! Met een laatste rondje namen is de line-up voor #RW22 helemaal rond. Hitlijstwonder en rising star The Kid LAROI komt op donderdag 30 juni naar Werchter. Ook nieuw voor die dag: Lady Blackbird, Glints en ILA. Nieuw voor vrijdag 1 juli zijn SONS, Tin Fingers en Sans Soucis. Yong Yello en grandson staan op zaterdag 2 juli in het Festivalpark in Werchter. Er is rock, indie, pop, soul, metal, hiphop en meer. Gevestigde waarden versus nieuw talent. Een prikkelende mix voor elke muziekliefhebber. De volledige line-up en timetable van Rock Werchter 2022 vind je hier

Rock Werchter 2022 is helemaal uitverkocht. Onze grootste dank aan al wie een ticket heeft gekocht. We kijken er naar uit jullie te zien binnen enkele maanden. Rock Werchter wordt een groot feest.

Er is trouwens meer dan Rock Werchter in het Festivalpark komende zomer. Op zondag 19 juni is er Werchter Boutique met oa. Stromae en Gorillaz. Een weekje later, op zaterdag 25 juni, is er TW Classic met Nick Cave & The Bad Seeds, Placebo, The Smile en meer. Voor beide dagfestivals zijn er nog tickets verkrijgbaar via Ticketmaster.

Tot slot nog dit. Rock Werchter bereidt een verrassing voor. Stay tuned voor een bijzondere bisronde. Snel meer hierover.

Related bio's: