Stromae op Werchter Boutique 2022

Stromae op Werchter Boutique 2022

© Photonews
Volgend jaar is er een nieuwe editie!

Wij kijken uit naar de zomer van 2022! Eindelijk weer festivals, eindelijk opnieuw Werchter Boutique. Het dagfestival vindt volgende zomer plaats op zondag 19 juni 2022. De headliner? Stromae!
 

In 2022 terug na een verplichte pauze: Werchter Boutique. Terug na een nog langere tijd: Stromae. Beiden samenbrengen is dé gouden combinatie. Zondag 19 juni 2022 is dé dag. Werchter Boutique brengt Stromae opnieuw naar het Festivalpark.

Een plaatsje in het gulden boek van Werchter had hij al veroverd. In 2014 sloot Stromae Rock Werchter af met een show die de perfectie benaderde. Visueel state of the art, muzikaal top. Stromae bracht in 2010 zijn eerste album ‘Cheese’ uit. In 2013 volgde de wereldroem dankzij ‘Racine Carrée’. De voorbije jaren zocht Stromae de schijnwerpers slechts sporadisch op. Voor de lancering van één van de collecties van modelabel Mosaert bracht hij de single ‘Défiler’ uit. In 2019 bracht hij met Coldplay ‘Arabesque’ tijdens hun albumvoorstelling in Jordanië. Met zijn broer regisseerde Stromae clips voor Billie Eilish en Dua Lipa. Wat de toekomst brengt? Enkel Stromae zelf die het antwoord op de vraag kent. Wat nu zeker is, is zijn terugkeer naar de grote podia.

Related bio's:
Stromae