Studio 100 zoekt figuranten voor 40-45 én Daens

Studio 100 zoekt figuranten voor 40-45 én Daens

© Studio100
Zin om te figureren in 40-45 of Daens bij Studio100?

op zoek naar figuranten
Voor zowel Daens als 40-45 is Studio 100 op zoek naar figuranten. In beide totaalspektakels staan er immers meer dan honderd mensen op het podium en is er naast de professionele acteurs ook een belangrijke rol weggelegd voor de figuranten. Zij zorgen ervoor dat de massascènes echt tot leven komen en vormen zo een onmisbaar deel van het spektakel. 

Mensen die ervan dromen om tussen een Vlaamse topcast te staan in een megaproductie kunnen hun kans wagen als figurant. De figuranten worden opgedeeld in verschillende groepen die elkaar zullen afwisselen. Iedereen die zin heeft om samen met ervaren acteurs als Peter Van de Velde, Jo De Meyere en Jelle Cleymans op de planken te staan kan zich aanmelden. Het is een unieke kans om deel uit te maken van een overdonderend massaspektakel.

De spektakel-musical 40-45 ging op 7 oktober 2018 in première in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs en is momenteel verlengd tot mei 2020. Daarenboven laat Studio 100 vanaf volgend jaar de succesmusical Daens opnieuw los op het Vlaamse publiek.

  figuranten
  - minimumleeftijd is 16 jaar (geboren voor 01/08/03).
  - vanaf augustus 2019 op regelmatige basis beschikbaar zijn
  - ook voor schoolvoorstellingen op  donderdag- en vrijdagmiddag.
  - inschrijvingen open tot 01/05/19

  info & inschrijvingen via
  www.daens.be of www.40-45.live

   

  verhaal 40-45
  40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin.
  Ook in het gezin van Staf en Louis…

  verhaal Daens

  De musical Daens is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 van grootmeester Stijn Coninx. Hij situeert zijn epos over recht en onrecht, over leven en dood, in het Aalst van 1900 en dompelt ons onder in het rauwe, uitzichtloze leven van de arbeidersklasse.
  Eén man gaat echter de strijd aan met het immense onrecht van die tijd.
  Die man is priester Adolf Daens

  Related bio's: