Vier Halloween met de hele familie in Bellewaerde

Vier Halloween met de hele familie in Bellewaerde

© Bellewaerde
Er zijn zelfs Halloween Nights.

Vanaf zaterdag 5 oktober staat Bellewaerde helemaal in het teken van Halloween Fiësta Mortal. Dankzij de mix van gehalloweeniseerde attracties, toverachtige taferelen, spookhuizen voor jong en oud en tal van Halloween Specials kunnen bezoekers Halloween in Bellewaerde vieren met de hele familie. Nieuw dit jaar zijn de magische illusieshow Immortality, het spookhuis Fantasylum en een uniek halloweenbuffet.
Fiësta Mortal is een feest voor het ganse gezin! De allerleukste attracties voor jong en oud steken tijdens Halloween in een griezelig jasje. In Bellewaerde stopt Halloween echter niet bij attracties. Halloween is overal in het park dankzij een spookachtig mooi decor, inclusief toverachtige taferelen en ontelbaar veel pompoenen. De allerkleinsten kijken tevens hun ogen uit tijdens een magische bellenblaasshow. Magus Utopia brengt dan weer de illusieshow Immortality naar het park, een gloednieuw spektakel vol special effects. Er zijn ook meerdere spookhuizen te ontdekken, zowel voor kleine griezelaars als voor de allergrootste durvers.

 

 

Bij het vallen van de avond, wordt het extra griezelig in Bellewaerde. Tijdens de Mortal Nocturnes op 12, 19, 26 & 31 oktober en 1 & 2 november is het park open van 10 uur tot 21 uur. Dankzij de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten ervaren families een unieke Halloween sfeer in het park. Bezoekers kunnen tot 21 uur genieten van de attracties en Halloween Specials, en kunnen hun avond afsluiten met een muzikaal vuurwerk. Echte Halloweenfans kunnen tijdens de Mortal Nocturnes ook terecht in het restaurant Carrousel voor een uniek halloweenbuffet.

 

 

Op vrijdag 25 oktober opent Bellewaerde de deuren van 18 uur tot 23 uur voor de exclusieve avondopening Halloween Night. De échte Halloween-fans beleven er een angstaanjagende avond met meer dan 75 figuranten, speciaal toegevoegde scare zones in het park en spookhuizen met een extra horrorsausje. Daarnaast is er een podium waarop DJ’s het beste van zichzelf geven.

 

 

In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op 5, 6, 12, 13, 19 & 20 oktober en elke dag van 26 oktober tot en met 3 november 2019. Voor meer informatie, de meest recente openingskalender en tickets, kan je terecht op halloween.bellewaerde.be.
Halloween Night gaat door op vrijdag 25 oktober van 18 uur tot 23 uur. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar op www.halloweennight.be. Dit evenement is afgeraden voor kinderen jonger dan 16 jaar.

 

 

Related bio's:
Tags:
Bellewaerde