Zomerse laatavondopeningen in Bellewaerde Park

Zomerse laatavondopeningen in Bellewaerde Park

© Bellewaerde
maar liefst 21 dagen langer open

Bellewaerde Park is helemaal klaar voor de zomer. Tijdens de maanden juli en augustus blijft het park maar liefst 21 dagen langer open met extra animatie. 

Tevens kunnen bezoekers naast de attracties en de dieren, ook de gloednieuwe show Bengali ontdekken. 

 

 

Summer Evenings

Nieuw dit jaar is de toevoeging van de "Summer Evenings" aan het zomerprogramma. Zo zal het pretpark van 12 juli tot en met 25 augustus elke dinsdag en donderdag tot 20 uur open blijven. Naast de attracties en dieren, kunnen de bezoekers vanaf 17 uur genieten van extra animatie. Op dinsdag kunnen bezoekers genieten van straattheater dankzij "La Caravane des Couleurs" die met hun kleurrijke artiesten en instrumenten door het park zal wandelen. Op donderdag verwelkomen we "Alexis and Friends" die met hun diabolo- en jongleerkunsten de bezoekers zullen verbazen. Om 20 uur gaat telkens een speciale slotact door op het Mexicoplein; op dinsdag is dit een sierlijke 'aerial act' en op donderdag een verrassende illusieshow.

 

Van 16 juli tot en met 27 augustus is Bellewaerde Park tevens zeven zaterdagen op een rij geopend van 10 uur tot 22 uur. Het park krijgt 's avonds een andere sfeer over zich heen dankzij de ondergaande zon en extra verlichting. 's Avonds wordt de dag afgesloten met een spectaculaire vuurshow om 22 uur op het Mexicoplein. 

 

Stunt & Dive Show Bengali

Tijdens de laatavondopeningen, kunnen bezoekers ook de gloednieuwe show Bengali bewonderen. Tal van stunts zoals trampoline, vuuracts, freerunning en als - letterlijk en figuurlijk - hoogtepunt het duiken van maar liefst 25 meter hoog in een bad van amper 5 meter diep, zijn te zien tijdens de show. Dit alles overgoten met een saus van tal van special effects. Voor deze vernieuwing werd een investeringsportefeuille van 1,5 miljoen euro voorzien.

 

Tijdens de show gaan Myra en Naveen de strijd aan tegen de vloek van de duistere magiër Ishwar. Alleen door het eren van de elementen water, vuur, lucht en aarde kunnen ze de vloek verslaan. Een spektakel voor het ganse gezin, met de nodige dosis humor.

 

Praktische info

Bellewaerde Park is in juli en augustus elke dag geopend vanaf 10 uur tot en met 19 uur Van 12 juli tot en met 27 augustus is het park elke dinsdag en donderdag open tot 20 uur en elke zaterdag tot 22 uur. Voor meer info, tickets en abonnementen, ga naar bellewaerde.be/park 

Related bio's: