Unieke releases ter gelegenheid van Studio 100 jubileum

Unieke releases ter gelegenheid van Studio 100 jubileum

© Studio100
Het beste van 25 jaar op cd, dvd en vinyl

Ter gelegenheid van 25 jaar Studio 100 verschijnen er op 7 mei unieke geluidsdragers van verschillende personages van Studio 100. Het beste van 25 jaar Studio 100 verschijnt op zowel cd, dvd en vinyl. Daarnaast verschijnt op alleen cd Het beste van Mega Mindy en Het beste van Piet Piraat. Op vinyl verschijnt ook nog Het beste van Plop. Daarnaast verschijnt er een jubileumremix van het iconische nummer Spring.

Verzamelitems voor groot & klein

In hun jubileumjaar wil Studio 100 graag de fans nog een keer extra laten genieten van alle mooie successen. Daarom bundelen ze het beste van 25 jaar Studio 100 in enkele unieke collectors items, namelijk de 25 jaar Studio 100 cd, dvd & vinyl met klassiekers zoals Samsonrock, Heyah Mama, Spring, Het Huis Anubis en andere titels. Ook aan de fans van Mega Mindy, Piet Piraat & Plop is gedacht en komen er respectievelijk 2 cd’s en een vinyl met de beste muziek van de voorbije jaren.

Studio 100 Klassiekers in een nieuw kleedje met #SamenStudio100

Om 25 jaar Studio 100 geschiedenis nog meer in de kijker te zetten, worden er van enkele klassiekers een remix gemaakt. Vandaag verschijnt de Spring Remix, geremixt door Omdat Het Kan Soundsystem. Hij heeft eerder dit jaar Alles is Shtamp uitgebracht, naar de hit Alles is Op van Samsom & Gert, die meer dan 324.000 streams op Spotify heeft. Deze nieuwe versies zijn gemaakt door enkele aanstormende Belgische en Nederlandse talenten en zullen te vinden zijn op diverse streamingsdiensten onder de naam #SamenStudioRemixes. Binnenkort worden er meer titels bekend gemaakt.

Oproep naar de fans

Studio 100 wil de fans bij deze ook oproepen om hun eigen interpretatie van deze klassiekers te maken. Net als eerder is gebeurd bij het lied 10.000 luchtballonen van K3. Van dit lied werden onder andere een Big Band, rock, EDM als een metalversie gemaakt. Maar dit keer moedigen we de fans ook aan om bij de remix van het iconische nummer Spring ook een video op te nemen. Laat je muzikale- en videotalent zien en post dit op platformen als YouTube en Vimeo met de hashtag #SamenStudio100. Op de website studio100.com/samenstudio100 kan men alle info vinden om hun versie van eerder genoemde klassiekers te uploaden.

Related bio's:
Spring