VBRO viert 11 juli met Nederlandstalige muziek op de radio

VBRO viert 11 juli met Nederlandstalige muziek op de radio

© VBRO
VBRO VERGEET BARBARA (SARAFIAN) NIET EN GEEFT HET MUZIKALE STARTSCHOT VAN HET BOUWVERLOF.

Donderdag 11 en vrijdag 12 juli zijn twee data om alvast te noteren. VBRO, de nationale radiozender die voluit de kaart trekt van de Vlaamse artiesten, verwent haar luisteraars dan dubbel!

Op 11 juli, het Feest van de Vlaamse Gemeenschap, zenden wij van ’s morgens 6 tot ’s avonds 10 non- stop de favoriete Vlaamse platen uit van heel wat BV’s. Zo komen we te weten dat Barbara Sarafian degoede raad van Will Tura in de wind slaat en niet wil dat Barbara wordt vergeten. Koen Crucke is dan weer grote liefhebber van die bepaalde plaat van Will Ferdy. Terwijl Romeo Davy Gilles een zwak heeft voor Laura Lynn. Nieuwsgierig naar de favorieten van Ruben Van Gucht, Herman Brusselmans, Herr Seele, Walter Baele en nog vele anderen? Luister dan op 11 juli naar VBRO.

Een dag later, op vrijdag 12 juli, zendt VBRO de BouwsTOP 50 uit. Gezien het succes vorig jaar werd ook dit jaar, op de allerlaatste werkdag vlak voor het bouwverlof, een hitparade samengesteld door de VBRO-luisteraar. Het resultaat is te horen op vrijdag 12 juli van 13 tot 19 uur. Laura Lynn verzorgt de aftrap. De hele namiddag zijn er ook tal van prijzen te winnen.

Frederik Thomas, Directeur VBRO: “We willen zo dicht mogelijk bij onze luisteraars staan en deel uitmaken van wat hen dagelijks bezighoudt. Naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli feesten we op een muzikale manier mee en een dag later geven we het startschot van het bouwverlof. We zijn blij dat we op deze manier opnieuw ten volle de Vlaamse artiesten en het Nederlandstalige lied kunnen steunen. En afgaande op de vele reacties die we binnenkrijgen van de steeds groeiende groep luisteraars, wordt onze aanpak keer op keer bevestigd.”

Related bio's:
Tags:
VBRO
Meer nieuws over: