Wie komt er naar BAD Festival in de Panne

Wie komt er naar BAD Festival in de Panne

© dieter dewulf
2 Fabiola, Belle Perez, partyband SmashDance & meer op BAD Festival 2019

Op donderdag 25 april 2019 staan het strand, de dijk en de Esplanade van De Panne weer helemaal in het teken van BAD Festival! Dit evenement is een toegankelijk belevingsfestival voor mensen met een beperking, zodat werkelijk iedereen een leuke festivalervaring beleeft. Het festival combineert fantastische concerten, verrassende randanimatie en amusante workshops. Op de affiche van BAD Festival 2019 staan o.a. 2 Fabiola, Belle Perez en de partyband SmashDance!

White Bird opent BAD Festival 2019. Deze band draait vooral rond Bert Van Renne, die bekend werd na zijn indrukwekkende deelname aan The Voice van Vlaanderen (2013). Zijn hitje ‘126’ is een echte oorworm. Nadat Bert deelnam aan de preselecties van Eurosong in 2014, besloot hij om in het Nederlands te zingen. Met succes: hij haalde een handvol keer de top 10! In 2018 bracht White Bird een tweede album uit, genoemd naar de hitsingle 'Zot Van U'. White Bird brengt een set vol popmuziek!

Wie past er beter op het mooie strand van De Panne dan... Belle Perez! Je hoort natuurlijk haar beste popnummers passeren, maar dan wel snediger, sensueler en stoerder dan ooit. Haar zomerse hits kent iedereen: 'Enamorada', 'El mundo bailando', 'Que viva la vida'... Bovendien knalt Belle een extra lading Spaanse peper de festivaltent in, want ze brengt enkele verrassende versies van haar favoriete covers. Belle neemt je mee naar Ibiza en Cuba met zowel hippe als klassieke nummers. Donderdag 25 april wordt hét latin feestje van het jaar!

BAD Festival mag opnieuw rekenen op de muzikale ondersteuning van Il Sogno, het muziekensemble van De Lovie (centrum voor begeleiding van personen met verstandelijke beperking). Il Sogno brengt akoestische muziek en speelde ruim 200 concerten. De groep deelde al het podium met tal van bekende artiesten zoals Willem Vermandere, Raymond Van Het Groenewoud, Wannes Cappelle, Jelle Cleymans, Amaryllis Temmerman… Deze keer staat Il Sogno op het podium met Trio Acoustique. Met Il Sogno & Trio Acoustique kan je niet anders dan meezingen!

De razend populaire danceband 2 Fabiola zorgt voor een stevig strandfeest met hun vele bekende hits! Denk maar aan "Lift U Up", "Freak Out", "House of Doom"... In 2014 kwam daar de megahit "She's After My Piano" bij: de meest gedraaide song op de radio dat jaar! Pat Krimson en Loredana leggen de lat steeds hoger. Na optredens op o.a. Tomorrowland en I Love the 90s gingen ze op tour in Namibië, Spanje, Libanon... Met een goeie brok nostalgie levert 2 Fabiola keer op keer een spetterende set af boordevol ambiance!

De partyband SmashDance zet het feestje verder. Deze ijzersterke liveband brengt aanstekelijke pophits van de jaren '80 tot nu.  Michael Jackson, Daft Punk, Madonna, Abba, Bruno Mars... Al deze grote hits passeren de revue. Met hun live blazers, een frontzangeres op viool, funky dankspasjes, originele medleys en véél enthousiasme zetten ze de tent in vuur en in vlam. Van één ding ben je zeker: SmashDance zorgt voor een avond die je nooit meer vergeet.

Geen BAD Festival zonder BAD Soundsystem als afsluiter! BAD Soundsysteem weet als de beste hoe hij een feestje moet bouwen. Meezingers, 90s hits, Vlaamse klassiekers... Hij draait ze met plezier allemaal voor jou. Dus train je feestbeentjes en maak alle spieren los, want je zal dansen!

TICKETVERKOOP BAD FESTIVAL 2019 IS GESTART

Via de website van BAD Festival is het mogelijk om tickets te kopen. Een ticket kost €26,50 in voorverkoop (incl. reservatiekosten en transactiekosten). Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen. Vanaf 2019 wijzigt de samenstelling van de ticketprijzen. Vroeger werden er extra reservatiekosten en transactiekosten aangerekend bij het bestellen van tickets. Nu krijg je bij het bestellen van je tickets onmiddellijk het volledige kostenplaatje zien. De reservatiekosten en transactiekosten zitten immers in de ticketprijs inbegrepen. Zo kom je bij het afrekenen niet voor onaangename verrassingen te staan: de ticketprijs is onmiddellijk helder.

De vorige edities van dit spetterende evenement waren uitverkocht, dus aarzel niet te lang om tickets te bestellen via de website: https://www.badfestival.be/

Toegankelijk festival voor iedereen

Op BAD 'Belevingsfestival voor iedereen' kan het publiek genieten van een ontspannende festivaldag in een toegankelijk decor. Het festival zet alles op alles om het evenement zo toegankelijk mogelijk te organiseren. Daarom werkt BAD Festival samen met Inter, het agentschap Toegankelijk Vlaanderen. Meer info over de toegankelijkheid lees je op deze pagina: https://www.badfestival.be/nl/info/toegankelijkheid

Daarnaast staat er op elke editie een brede waaier aan activiteiten op het programma: concerten, workshops, verwennerijen, theatershows... Tijdens BAD Belevingsfestival 2019 staat de festivalkermis ook op de zeedijk van De Panne. En goed nieuws! Bezoekers van Bad Festival kunnen gratis genieten van de vele attracties (tussen 11u en 13u). Het enige wat de bezoeker moet doen, is zijn polsbandje tonen aan de attracties op de zeedijk. Da's extra plezier op het festival!

Tickets, nieuws en praktische info: www.badfestival.be .

'BAD, belevingsfestival voor iedereen' is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International, Toerisme De Panne, dagcentrum De Pelgrim (Vondels) en de Belgische Tax Shelter.

 

Related bio's:
De Panne