LAPDOGZ stelt nieuwe single voor

LAPDOGZ stelt nieuwe single voor

© LAPDOGZ
LAPDOGZ is de nieuwe groep rond Kurt Burgelman

LAPDOGZ kent u nog niet?  Kan ook moeilijk anders.  Het is het spiksplinternieuwe project rond Kurt Burgelman (Biezebaaze, Partie Party, …) en telt zowel Duitse als Belgische muzikanten in haar gelederen.  Ze werkten hard aan hun eerste album, dat qua opnames eind oktober klaar was en op 22 oktober 2018 het levenslicht zag.

Alle muzikanten hebben al een mooi parcours afgelegd.  Lees even mee:

Kurt Burgelman: had als zanger-songwriter bij Biezebaaze met “Loetsebollekezoetse” een nummer één hit in Vlaanderen. Als auteur en componist schreef hij hits voor o.a. Studio 100, Laura Omloop, Peter Van de Veire, Gunther Neefs, Free Soufriau, ... en schreef scores voor Ketnet, VTM Kazoom,  VRT, Radio2, ...

Katleen Van den Bossche: is een veel gevraagde backing vocaliste, live en in de studio. Ze werkte o.a. met de Miguel Wiels-band en K3.

Michel Vanneste: was bassist bij o.a. Soapstone, The Pink Flowers, Starfish Bowl, ... 

Jen Bernon: drumde bij o.a. Starfighter en Das Pop.

Gunter Callewaert: speelt/speelde keyboards bij o.a. Cajun Moon, Waar is Ken, Janez Detd... 

Tom Kullmann: speelt al meer dan 2 decennia in één van Duitslands meest gevraagde cover-rockbands Elliott.

Op vrijdag 1 maart stellen ze de nieuwe single uit hun album voor aan het publiek, want dan is die te koop en te beluisteren op ongeveer 26 sites (waaronder uiteraard I-tunes, Amazon, Spotify, Deezer, YouTube, Qobuz, ….).

Via de link boven rechts, kan u de vorige videoclip van LAPDOGZ bekijken en u zo een beter beeld vormen van de groep.  Er zijn nog nieuwe videoclips in aantocht, alleen niet voor ‘NICELY BRIGHT’.

Related bio's:
Meer nieuws over: