Brussels Summer Festival lanceert BSF OFF

Brussels Summer Festival lanceert BSF OFF

© Brussels Summer Festival
Brussels Summer Festival vindt plaats van 14 tot 18 augustus

De 18e editie van het Brussels Summer Festival wordt dit jaar van 14 tot 18 augustus georganiseerd. Vijf dagen vol muziek, feest, ontdekkingen en unieke ervaringen in hartje  Brussel. Een nieuwe editie betekent ook nieuwe verrassingen.
Met BSF OFF verlegt het festival zijn grenzen en trekt het naar de 19 Brusselse gemeenten en wordt zo een festival in en voor de hele stad ! 

Brussels Summer Festival lanceert BSF OFF: 40 concertjes in evenveel bars en café's verspreid over 19 Bxlse gemeenten, van nu tot 9 augustus, vlak voor de start van het festival. Het programma staat nu online op de website & facebookpagina. 

De deelnemende bars trakteren het publiek op dj sets of concerten, vaak van lokale bands. Een niet te missen kans om nieuwe muziekjes te ontdekken, mensen te ontmoeten en je lijstje met favoriete plekjes in de hoofdstad verder aan te vullen. Tevens een uitnodiging om de om de terrassen van de openluchtbars te verkennen in het hart van de Brusselse parken (Jubelpark, Abbaye de la Cambre, Koning Boudewijnpark, ...).

En, aardig meegenomen: een kans om te proberen om een gratis BSF-ticket of 5DAYpas te winnen met de BSF-kraslotjes die in elk café beschikbaar zijn. Dus, wacht niet en check de lijst met de deelnemende bars ! 

check het volledige programma hier 
 http://www.bsf.be/bars
https://www.facebook.com/BSFestivalOFF
https://www.facebook.com/pg/BSFestivalOFF/events/

Related bio's: