eerste Studio 100 Zomerfestival volledig uitverkocht!

eerste Studio 100 Zomerfestival volledig uitverkocht!

© Studio100
Studio 100 Zomerfestival in de Schorre in Boom is volledig uitverkocht!

Ruim twee weken voor de eerste editie van het Studio 100 Zomerfestival meldt Studio 100 dat het festival volledig uitverkocht is. Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op zaterdag 31 augustus in provinciaal Domein De Schorre in Boom. Samen met de vertrouwde Studio 100-vrienden wordt de zomer feestelijk afgesloten. Studio 100 TV gezichten James Cooke en Marie Verhulst zullen de presentatie van dit festival op zich nemen. 

Tijdens dit nagelnieuwe festival kunnen de bezoekers genieten van optredens van K3, Samson & Gert, Mega Mindy, Piet Piraat, Maya de Bij, Bumba, Campus 12, Wilko & Keelin van Nachtwacht en nog vele anderen. Ook Baba Yega, het nieuwste lid van de grote Studio 100-familie, zal erbij zijn. De presentatie is in handen van Studio 100 TV-gezichten Marie Verhulst én James Cooke. Bovendien zijn er verrassende animaties voor groot en klein: meet & greets met de Studio 100-helden, springkastelen, heel veel lekkers en nog zoveel meer. Het belooft in ieder geval een onvergetelijke middag te worden!

Lekker Klassiek

Naast het Zomerfestival organiseert Studio 100 op 31 augustus ook Lekker Klassiek, het festival met een mix van culinaire hoogstandjes en pareltjes uit de klassieke muziek. Zoals tijdens de vorige edities is er ook dit jaar een groot symfonisch orkest dat een divers scala van nummers brengt uit het rijke klassiek oeuvre. De bekende topchefs van kookzender njam! zullen ook dit jaar tekenen voor een onvergetelijke ervaring!  Maar daarnaast is er dit jaar ook een musicalconcert onder leiding van maestro Dirk De Caluwé. Tijdens dit concert komen de beste songs aan bod uit de succesmusicals Daens, 40-45 en 14-18. Solisten tijdens dit concert zijn o.a. Jonas van Geel, Peter Van de Velde, Jelle Cleymans en Free Souffriau. Ook voor dit festival vliegen de tickets intussen de deur uit.

Studio 100 Zomerfestival
- UITVERKOCHT -

zaterdag 31 augustus vanaf 10u00

Lekker Klassiek
zaterdag 31 augustus vanaf 16u00
tickets & info www.lekkerklassiek.be

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom

Related bio's: