Gert Verhulst binnenkort te zien met zijn gezin" De Verhulstjes".

Gert Verhulst binnenkort te zien met zijn gezin" De Verhulstjes".

© Photonews
Je zal me van m'n meest romantische kant zien.

Binnenkort zullen we kennis maken met De Verhulstjes op Vier.In het leven van Gert Verhulst en zijn gezin.De Verhulstjes geeft niet alleen en inkijk in jullie huishouden maar ook in jullie relatie.Zouden we ook wat romantiek te zien krijgen?

Gert Verhust vertelt in Dag Allemaal ik denk dat ik me van m'n meest romantische kant zal tonen,ja.Ellen de mensen gaan schrikken,wij zijn echt wel een klef koppel.We kunnen moeilijk van elkaar blijven vertelt Ellen hé".En we gaan altijd zo dicht mogelij bij elkaar zitten.

Al zal de romantiek misschien niet vanaf de eerste aflevering aan bod komen. De hoofdrol zou wel eens naar de trouwe viervoeter van het gezin kunnen gaan: “Onze Marcel heeft een plasprobleem, en dat is in de eerste afleveringen nogal prominent aanwezig. Ik moet elke dag een buis in z’n geval steken”, onthult Gert één van de scènes die de komende weken moet tonen dat het gezin Verhulst ook maar een familie is als een andere.

 

 

“De mensen zullen trouwens wel merken hoe gewoon wij zijn. Wij zitten hier niet in een bad van champagne met de pot kaviaar naast ons, hé”, verduidelijkt Gert Verhulst in Dag Allemaal.

Vanaf 7 januari zijn ze te op Vier "De Verhulstjes om 20u35.