Jaap Reesema en Pommelien Thijs komen naar het Kursaal

Jaap Reesema en Pommelien Thijs komen naar het Kursaal

© Photonews
Jaap Reesema & Pommelien Thijs kondigen aan: “Nu wij niet meer praten”-tour.

Jaap Reesema & Pommelien Thijs – Nu Wij Niet Meer Praten in concert

In november 2021 plannen Jaap & Pommelien samen 3 unieke concerten in GentHasselt en Oostende.

Met ‘Nu wij niet meer praten’ scoorden Jaap Reesema en Pommelien Thijs dé monsterhit van de afgelopen maanden met nummer 1 noteringen in zowel de Belgische als de Nederlandse hitlijsten. ‘Nu wij niet meer praten’ is voor beiden hun eerste nummer 1-hit als solo-artiesten en daar zijn ze extra fier op. 

 

Jaap & Pommelien staken in het kader van Rode Neuzen Dag bekende hits in een hartverwarmend Nederlandstalig jasje. Deze nieuwe versies gingen viraal op YouTube & social media waardoor Jaap & Pommelien hebben besloten om, samen met een full band, ze uit te werken voor een zomer- & theatertour. Als kers op de taart brengen ze eigen repertoire in nooit geziene versies.

 

De ideale ingrediënten voor een topshow met een ganse reeks hits en nieuwe muziek van beide artiesten. Dat alles in een perfecte mix van het beste uit Vlaanderen en Nederland in 3 exclusieve concerten in Hasselt, Gent en Oostende. Op zondag 21 november 2021 komen ze naar Kursaal Oostende.

BOEK NU!

De ideale ingrediënten voor een topshow met een ganse reeks hits en nieuwe muziek van beide artiesten. Dat alles in een perfecte mix van het beste uit Vlaanderen en Nederland in 3 exclusieve concerten in november 2021:
Zaterdag 6 november 2021 –  Ethias Theater Hasselt
Vrijdag 19 november 2021  –  Capitole Gent
Zondag 21 november 2021  – Kursaal Oostende

Tickets gaan in verkoop vanaf dinsdag 11/05/2021 om 10u00 via www.gracialive.be

Related bio's:
Jaap Reesema, Pommelien Thijs