Koen Wauters en Jonas Van Geel maken hun belofte waard!

Koen Wauters en Jonas Van Geel maken hun belofte waard!

© q-music
Rode Neuzen Dag-ambassadeurs die dag van 6 tot 9 te horen op Qmusic

Zes weken geleden ging de ticketverkoop van Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis officieel van start. Dat kwamen de XL-hosts van dienst Koen Wauters en Jonas Van Geel toen zelf aankondigen in de Qmusic-ochtendshow. Ze koppelden er een challenge aan vast: “Als we 5000 tickets verkopen op een week tijd, presenteren Koen en ik één dag de ochtendshow van Qmusic. Het gaat meteen duidelijk zijn aan de ticketverkoop hoe graag de Qmusic-luisteraars dat willen”, lachte Jonas.

En of de luisteraars dat willen: de 5000 verkochte tickets stonden na een paar dagen al op de teller en dus komen Koen en Jonas hun belofte na. De twee presenteren op vrijdag 22 november van 06.00 tot 09.00 de Qmusic-ochtendshow in plaats van Sam, Inge en Wim. Wat ook zeker is, is dat de Rode Neuzen Dag song ‘Heel Mijn Hart’ in die ochtendshow ook live te horen zal zijn.

Sam, Inge en Wim belden Koen en Jonas vanmorgen op om te horen of ze er klaar voor zijn: “Ik heb een vermoeden dat ik volgende week vrijdag niet op tijd uit mijn bed geraak”, lachte Koen. “En ik neem mijn zoontje Charlie misschien wel mee”, vertelde Jonas, “want ik heb nog geen babysit.” Inge was onmiddellijk kandidaat om de ochtend van 22 november op Charlie te letten. Maar ook Sam en Wim zullen er zijn. “Ah ja, om het licht aan te doen ‘s ochtends. Wij weten de schakelaar niet staan hé”, aldus Jonas.

Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis is ondertussen volledig uitverkocht. Met de grote apotheose op vrijdag 29 november wil Qmusic alle actievoerders bedanken samen met Koen, Jonas en tal van nationale en internationale artiesten.

Niemand minder dan Mabel, die met ‘Don’t Call Me Up’ instant bekend werd, zal die avond het Sportpaleis op zijn kop zetten. Ook Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence, het Antwerpse hip hop-duo blackwave., Hanne, Marthe en Klaasje van K3 en The Voice van Vlaanderen-winnaar Ibe komen meevieren. 

Rode Neuzen Dag: jongeren mentaal, fysiek en sociaal sterker maken

De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. Iedereen kan de goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius nog steeds steunen. Meer info op rodeneuzendag.be.

Related bio's: