Laura Tesoro onthult ster op Story Walk of Fame

Laura Tesoro onthult ster op Story Walk of Fame

© Plopsa
En jij kan bij de onthulling aanwezig zijn

In navolging van Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Clouseau en vele andere topartiesten krijgt nu ook Laura Tesoro haar hoogsteigen ster op de Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. De officiële inhuldiging is voorzien op vrijdag 11 oktober, voor het liveconcert van Tesoro.

Laura Tesoro, bekend van de hits 'Whats The Pressure', 'Higher', 'Beast' en 'Mutual', haar opmerkelijke deelname aan het Eurovisiesongfestival én het populaire VTM-programma 'Liefde voor Muziek', is momenteel niet meer van de radio’s weg te slaan. Op vrijdagavond 11 oktober staat deze Antwerpse hitsensatie op het podium van het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne voor een spetterend liveconcert met haar eigen hits en een resem hedendaagse funky/pop klassiekers. Een eigen ster op de prestigieuze Story Walk of Fame kan bijgevolg niet ontbreken.

Bovendien wordt die avond de naamsverandering van het Plopsa Theater naar het Proximus Theater officieel gevierd. 

U bent dan ook van harte uitgenodigd om op vrijdag 11 oktober 2019 om 19u00 de steronthulling en aansluitend het liveconcert van Laura Tesoro bij te wonen.

Programma

18u45 Ontvangst aan het onthaal van Plopsaland De Panne (De Pannelaan 68, 8660 De Panne)

19u00 Steronthulling door Laura Tesoro

19u15 Deuren Plopsa Theater open

20u30 Start liveconcert Laura Tesoro

Related bio's: