#LikeMe on tour op 12 augustus 2022 in Proxims Pop-Up Arena

#LikeMe on tour op 12 augustus 2022 in Proxims Pop-Up Arena

© VRT
Derde topper voor 2022.

Het immens populaire televisieprogramma #LikeMe komt in de zomer van volgend jaar naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. In het voorprogramma speelt de KetnetBand. Naast Toto en Het Schlagerfestival Zomereditie is dit de derde topper die in de zomer van 2022 het podium van de pop-up arena zal veroveren. 

Dat de Proximus Pop-Up Arena gesmaakt wordt door bezoekers werd onlangs nog onderstreept door het hoge waarderingscijfer van 86%. In datzelfde onderzoek geeft meer dan driekwart aan om zeker of hoogstwaarschijnlijk volgende zomer terug te keren naar deze tijdelijke arena in Middelkerke. Intussen maken ook artiesten hun agenda op en is de Proximus Pop-Up Arena verheugd om de hitsensatie van de gelijknamige Ketnet reeks #LikeMe aan haar kalender te kunnen toevoegen. Het concert is één van de stops van #LikeMe On Tour. De combinatie van een stevig voorprogramma door de KetnetBand gevolgd door een set van ruim een uur #LikeMe staat garant voor een perfecte familie uitstap aan zee. 

De jeugdreeks #LikeMe ging in 2019 op antenne en is sindsdien zowel bij jonge als oudere televisiekijkers een weergaloos succes. Vooral muziekliefhebbers smaken #LikeMe. In de uitzendingen krijgen bekende Belgische en Nederlandse klassiekers namelijk een eigentijdse musical make-over. 'Vlaanderen m'n Land', 'Soldiers of Love' en 'Laat Ons Een Bloem' haalden zelfs de Top 10 van de Vlaamse Ultratop 50. Met deze hits en een reeks nieuwe nummers uit het geplande derde seizoen gaat #LikeMe in de zomer van 2022 op tour en maakt het op vrijdag 12 augustus 2022 een stop in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. 

Nieuw seizoen, nieuwe tournee 
De opnames van het derde seizoen #LikeMe gingen in april van start. "Ook het derde seizoen staat garant voor fantastische nieuwe covers van Nederlandstalige klassiekers die generaties verbinden en een brug slaan tussen de muziek van vroeger en nu. Kleppers uit het culturele erfgoed als 'Dansen voor jou’ van Isabelle A en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy zorgen gegarandeerd voor meezingmomenten bij jong en oud", aldus jongerenzender Ketnet in een mededeling. De nieuwe reeks komt op televisie vanaf januari 2022.

Deze winter, met name op 26 en 27 december 2021, houdt de cast eerst nog halt in het Sportpaleis voor de grootse show #LikeMe in Concert. Nadien is het aftellen naar de zomer om van #LikeMe On Tour in de Proximus Pop-Up Arena te genieten! Tickets zijn meteen beschikbaar.

De Proximus Pop-Up Arena bevindt zich aan de Westendelaan in Middelkerke en biedt tot eind augustus en opnieuw vanaf eind juni 2022 een zeer uiteenlopend aantal concerten en evenementen aan.

Tickets en info via www.proximuspopuparena.be.

 

Related bio's:
#LikeMe
Tags:
#LikeMe