Loes van den Heuvel "pas nu kan ik beginnen rouwen"

Loes van den Heuvel "pas nu kan ik beginnen rouwen"

© Photonews
Eigenlijk kan ik nu pas écht beginnen met rouwen.”

Op dinsdag 17 maart 2020 werd acteur Jonhy Voners op 74 jarige uit het leven geplukt.Hij vocht moedig  de strijd tegen huidkanker meer verloor de strijd spijtig genoeg.Vlaanderen was inrouw,en niet  Johny's collega's van FC De Kampioenen,de sierie waarmee hij zicht de tv-geschiedenis in acteerde als 

Xavier Waterslagehers.De Plannen om nog een laatste seizoen van acht afleveringen in te blikken,werden in de diepvriezer gestopt.

Maar er komt nu toch een Kerstspecial van Fc.De Kampioenen. op Kerstdag te zien op het scherm wat een hommage zal worden ter ere aan Johny en ook voor de fans om zo mooi afscheid van Jonny te nemen.

Het zal een ultieme eerbetoon worden de dubbeleaflevring op Eén.Ondertussen is al alles ingeblikt.In volle coronacrisis en met alle regeltjes die daarbij horen,zo emotioneel geladen  opnames tot een goed einde brengen...Het was verre van evident vertelt Loes van dn Heuvel in Tv.Familie.Die bijna dertig jaar Johny's tv echtgenote speelde als Carmen blikt tevreden terug.De sfeer op de set was ingetogen,maar enorm warm.ik ben er zeker van de het resultaat mooi zal zijn vertelt Loes. En Johny verdient ook zoon eerbetoon voor gans Vlaanderen.

verduidelijkt Loes. “Voor mij persoonlijk waren deze opnames pure noodzaak. Deze draaidagen werkten voor mij therapeutisch. Pas nu kan ik zijn dood plaatsen en verwerken.”

De actrice geeft toe dat haar gevoelens nu pas beginnen los te weken. “Ik denk dat ik mijn verdriet naar de achtergrond geduwd had, misschien zelfs lang heb onderdrukt. Eigenlijk kan ik nu pas écht beginnen met rouwen.”