Nicholas Arnst stelt zijn Magic Kit& nieuwe theatertour voor

Nicholas Arnst stelt zijn Magic Kit& nieuwe theatertour voor

© Nicholas Arnst
Magic Kit en een aangepaste zaalshow

Ook goochelaar Nicholas Arnst werd zwaar getroffen door de Corona pandemie. Zo zag hij sinds maart met lede ogen aan hoe al zijn shows geannuleerd werden en kan hij door de maatregelen niet volop zijn gang gaan met het oefenen van zijn trucs. De tijd die hierdoor vrijgekomen is, heeft Nicholas aangewend voor een gepersonaliseerde Magic Kit en een aangepaste zaalshow.

 

Reeds enkele maanden voor er sprake was van Covid-19 werd Nicholas al overladen met vragen naar uitleg over zijn trucs. Hij speelde dus al lange tijd met het idee om enkele trucs te bundelen en tijdens de lockdown kwam alles in een stroomversnelling terecht. Nicholas gebruikte de vrijgekomen tijd om zich toe te leggen op enkele nieuwe projecten zoals de Nicholas Arnst Magic Kit. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar zeker ook voor volwassen goochelaars (zowel beginners als gevorderden).

De Magic Kit zal vanaf dit najaar beschikbaar zijn via verschillende retail kanalen en kan nu reeds besteld worden via pre-order op www.nicholasarnst.be. Deze Magic Kit heeft een gelimiteerde oplage en de boodschap is dan ook om tijdig te bestellen.

De goocheltour “Decipiatur” van Nicholas Arnst die eind maart in première zou gaan, werd inmiddels volledig herschreven, waardoor de show ook een nieuwe titel kreeg. Samen met zijn regisseur en de Brit Luke Jermay werkte Nicholas intensief aan een nieuwe theatershow met als titel “In alle eerlijkheid”. Luke Jermay werkt ook voor onder andere Dynamo (die over de Theems wandelde) en David Blaine (die begin september 7600m de lucht in vloog, enkel bevestigd aan ballonnen).

 

Bij het uitwerken van de trucs diende men rekening te houden met de afstandsregels. Zo kan men een vrijwilliger uit het publiek niet langer op het podium roepen en bijvoorbeeld een truc als zakkenroller uitvoeren.

 

De theatertour zelf zal in januari 2021 in première gaan en de try-outs gaan al deze maand van start. Ondanks de gewijzigde planning en de aangepaste show blijft Grand Casino Knokke onze official partner. De (voorlopige) planning en alle informatie omtrent de ticketverkoop voor theatershow “In alle eerlijkheid” vindt u terug via www.nicholasarnst.be.

 

Related bio's:
Nicholas Arnst
Meer nieuws over: