Nieuw seizoen terug van De Rechtbank op Play4

Nieuw seizoen terug van De Rechtbank op Play4

© Play4
De Rechtbank komt terug met een nieuw seizoen11.

Wat als je zo erg verslaafd bent dat je niet meer weet dat je gisteren je vriendin bont en blauw geslagen hebt? Of wat als de politie je tegenhoudt terwijl je 70km/u rijdt met een elektrische step?

Diefstal, oplichting, stalking of een corona-overtreding. In het elfde seizoen van De Rechtbank zit je weer op de eerste rij. Straffe zaken en getuigenissen waarin beklaagden en rechtzoekenden hun verhaal doen. Want: wat als je terugkeert uit het buitenland en er woont plots iemand anders in je gehuurde appartement? Wat als je samen met 17 vrienden betrapt wordt op een huisfeest tijdens de lockdownperiode? Of wat als je meerijdt met vrienden en er bij een controle een rugzak vol drugs in de auto wordt gevonden? Ook dit seizoen nemen de rechters je mee achter de schermen. En tonen ze hoe moeilijk het soms is om knopen door de hakken, het recht te laten geschieden en eerlijke vonnissen te vellen.

De rechters van het elfde seizoen van De Rechtbank zijn: politierechter Dominique Reyniers(Antwerpen), politierechter Chris De Roy (Sint-Niklaas), onderzoeksrechter Miriam Schoors (Leuven), afgevaardigd vrederechter Jo Vanbelle (Elsene), vrederechter Jan Vandeborne (Maasmechelen), correctionele rechter Sandrine Hermant (Charlerloi), correctionele rechter Guido Casier (Kortrijk), onderzoeksrechter Laurence Wauthier (Charlerloi). En ook een bekend gezicht van het voorbije seizoen: politierechter Marco Ossena Cantara (Verviers).

Het elfde seizoen van De Rechtbank wordt ook opgeluisterd door een spraakmakende podcast.

Related bio's: