nieuwe afleveringen van F.C. De Kampioenen komen eraan

nieuwe afleveringen van F.C. De Kampioenen komen eraan

©
Eenmalig cadeau voor 30-jarig jubileum,acht nieuwe afleveringen.

Geweldig nieuws vanavond in de talkshow Vandaag: De Kampioenen kondigden aan dat Eén bezig is aan nieuwe afleveringen van F.C. De Kampioenen. De reeks viert volgend jaar zijn dertigjarig jubileum, en er is geen betere manier om dit te vieren dan met nieuwe afleveringen van het nog steeds enorm geliefde programma. Een heel groot verjaardagscadeau voor heel Vlaanderen dus.

Herman Verbruggen: "Elke week kregen we van fans wel eens de vraag: 'Waarom maken jullie geen nieuwe afleveringen meer?' Niet enkel ik, maar alle Kampioenen worden er nog altijd vaak over aangesproken. Ik wilde het antwoord op die vraag eigenlijk ook wel weten, dus polste ik bij de netmanager van Eén, Olivier Goris. Tot mijn verbazing en vreugde was zijn eerste reactie erg duidelijk: Eén vond het dertigjarige bestaan van F.C. De Kampioenen de ideale gelegenheid om De Kampioenen opnieuw thuis te laten komen!"

Olivier Goris, netmanager Eén: "Toen Herman Verbruggen en An Swartenbroekx met het idee bij me kwamen, moest ik niet lang nadenken. Het is prachtig hoe populair de reeks nog steeds is bij alle Vlamingen, jong en oud. Het dertigjarige jubileum is dan ook het ideale moment om de fans te verwennen. Elke generatie kent De Kampioenen; sommigen zijn ermee opgegroeid, anderen ontdekken de reeks nu pas. Maar hoe dan ook: Kampioen zijn blijft plezant, al dertig jaar. En dat moet gevierd worden!"

De acht nieuwe afleveringen keren terug naar de kern van F.C. De Kampioenen, en worden multicamera opgenomen in de vertrouwde studiodecors. Eén en de Kampioenen zijn enorm enthousiast dat ze eindelijk kunnen beantwoorden aan de vraag van de fans. Het net deelt dit heuglijke nieuws nu al met Vlaanderen, de volgende maanden zal dit nog concreter worden.

De nieuwe afleveringen zijn in 2021 op Eén te zien.

 

Related bio's: