Radio 2 Zomerhit 2020 ! Hoe ziet de tv en radio avond eruit.

Radio 2 Zomerhit 2020 ! Hoe ziet de tv en radio avond eruit.

© Jokko
En dat doet hij niet alleen...

Zondagavond is het eindelijk zo ver: Radio 2 Zomerhit 2020! 

 

 

Hier zijn vijf redenen om naar deze bijzondere editie van Zomerhit te kijken:
1. Niemand minder dan Bart Peeters en Siska Schoeters presenteren dit jaar de liveshow op Eén. Samen met de genomineerde artiesten en het publiek thuis zullen ze er een groots, zomers feest van maken. 

 

 

2. Geen duizenden mensen op de dijk van Blankenberge dit jaar door de coronacrisis, maar Radio 2 en Eén zorgen ervoor dat het muziekfeest een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Zo wordt ook voor het eerst gewerkt met een digitaal livepubliek, waarbij enthousiaste Zomerhit-fans actief deelnemen aan de show en hun favoriete verhalen over Zomerhit en de genomineerden delen met het publiek.

 

 

3. Het publiek thuis geniet van optredens van de tien genomineerden, én er komen drie bijzondere artiesten langs. Bart Kaëllen Raymond van het Groenewoud brengen samen een unieke cover van Raymonds hit ‘Cha Cha Cha’ uit 1981. Die cover kadert in Het Jaar van Raymond, waarbij Radio 2 de artiest een jaar lang in de bloemetjes zet voor zijn 70e verjaardag. En niemand minder dan De Kreuners treden als special act op met hun all time favourite ‘Ik wil je’, exact dertig jaar nadat ze zelf de Radio 2 Zomerhit wonnen met dat nummer. Hoe dat optreden eruit zal zien, ontdek je zondag!

 

 

4. Symbolisch en speciaal voor de gelegenheid zal De Kreuners-zanger Walter Grootaerts de Radio 2 Zomerhit 2020-trofee uitreiken aan de winnaar. 

 

 

5. Wie de trofee naar huis meeneemt, bepaalt de kijker. Wordt het een van de topfavorieten Regi of Niels Destadsbader, of gaat een ander met de winst lopen? Stemmen kan nog via Radio 2 tot zondag 16/8 om 18.00 uur, of tijdens de show op Eén.

 

 

Dat en nog veel meer nu zondag 16 augustus, vanaf 13.00 uur op Radio 2 en in de Radio 2-app, en vanaf 20.15 uur op Eén!

Related bio's:
Bart Peeters