TTT ARTISTS tekent twee nieuwe Belgische topartiesten

TTT ARTISTS tekent twee nieuwe Belgische topartiesten

©
TTT ARTISTS versterkt hun lijstje met nieuwe artiesten erbij.

Het nieuwe jaar begint voor TTT Artists met twee aanwinsten van formaat.
Stan Van Samang en The Starlings zijn vanaf nu exclusief te boeken bij het groeiende agentschap uit Ranst.

Iedereen kent Stan Van Samang van zijn verschillende shows in het Sportpaleis, zijn talloze hits (inclusief gouden en platina albums!) en zijn MIA en Radio 2 Zomerhit Awards.  Nadat Stan de voorbije twee jaar in meer dan 80 culturele centra zijn “Op De Schoot”-shows bracht, trekt hij in 2020 opnieuw naar de zomerfestivals. Verder werkt hij ook volop aan een nieuw album dat in 2020 bij Universal Music zal uitkomen. Een eerste single mogen we al dit voorjaar verwachten.

In 2019 bundelden Tom Dice (Eurosong 2010) en Kato Callebaut (Idool 2011) hun liefde voor muziek én voor elkaar en werden zij The Starlings. Met de release van verschillende singles, een platendeal met Universal Music en hun deelname aan Liefde Voor Muziek (op tv dit voorjaar) belooft 2020 alvast een topjaar te worden voor dit duo.

Het algemene management van beide artiesten blijft opgevolgd worden door Live Entertainment, de boekingen neemt TTT Artists voor haar rekening.
TTT Artists is al jaren een gerenommeerd en gerespecteerd agentschap in België en verzorgt de boekingen voor tal van artiesten zoals The Scabs, Soulsister, Laura Tesoro, Regi, Sylver en veel meer.