Tweede editie 24 UUR LIVE in het Sportpaleis!

Tweede editie 24 UUR LIVE in het Sportpaleis!

© Photonews
zaterdag 22 januari om 18 uur de klok rond live optredens van de beste artiesten Volg 24 UUR live

Er komt een tweede editie van de online muziekmarathon 24 UUR LIVE. Op zaterdag 22 januari treden Miguel Wiels en zijn band vanaf 18 uur de klok rond op in het Antwerpse Sportpaleis. Artiesten van hier, over alle genres heen, spelen met hen mee. Vlaanderen volgt 24 uur lang vanop de eerste rij via HLN.BE en de HLN app.

12 Maart 2021. In het Sportpaleis weerklinkt muziek. Na een jaar van amper livemuziek, gaat de pauzeknop 24 uur lang uit, gaan de lichten aan, mag het geluid op tien. Miguel Wiels en zijn band brengen samen met bevriende artiesten een ware muziekmarathon vanuit de lege zaal. De coronamaatregelen maken dat publieke samenkomsten niet kunnen. En toch zitten de fans op de eerste rij. HLN.BE brengt hen naar het Sportpaleis via een non-stop livestream. In 650.000 huiskamers wordt 24 UUR LIVE gevolgd. Een ongeziene golf van sympathie en solidariteit overspoelt Vlaanderen. Muzikanten, artiesten, crew en fans krijgen een energieboost van dit geweldig initiatief.

December 2021. De cultuursector gaat opnieuw op slot. De duistere wintermaanden worden nog donkerder voor de sector. Tot minstens eind januari zijn alle grote zalen gesloten, is met meer dan een handvol mensen bijeenkomen om muziek of andere cultuur te beleven een no go. Miguel Wiels en zijn band beslissen om 24 UUR LIVE een vervolg te geven.
 

Miguel Wiels: “Dat verdomde coronavirus zorgt nog steeds voor grote gevolgen in onze sector. Artiesten, muzikanten, crew, organisatoren, … allemaal kijken we weer naar lege agenda’s. Maar we blijven veerkrachtig. We gaan de fans verwennen met een geweldige muziekmarathon. Iedereen heeft nood aan een booster positiviteit.”
 

Op zaterdag 22 januari brengt 24 UUR LIVE de artiesten terug naar de Vlaamse huiskamers. Vanaf 18 uur zullen meer dan 100 artiesten, begeleid door Miguel Wiels en band, opnieuw een concertmarathon spelen. Het wordt een dolle dag én nacht vol verrassende muzikale en andere gasten. De live muziek wordt gevierd, over genres heen. En de fans, die nemen via HLN.BE en de HLN app opnieuw virtueel plaats in de grootste concertzaal van het land. Want verbinden, dat is waar live muziek over gaat. Voor positiviteit en warmte zorgen. Good vibes de wereld in strooien via de iPad, de computer, de smartphone of smart TV, dat gaat 24 UUR LIVE doen. Een parade aan sterren maar ook hun entourage en crew staan klaar om 24 uur te knallen. Lang leve live muziek!

24 UUR LIVE, dat start op zaterdag 22 januari om 18 uur in het Antwerpse Sportpaleis, is een coproductie van Les Flamands, Sportpaleis Group en Live Nation en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij DPG Media. Het event is integraal, live en gratis te volgen via HLN.BE en in de HLN App. Meer informatie: www.24uurlive.be.
 

Related bio's:
Miguel Wiels