WAT IS ER MET HET GRAF VAN GUIDO VAN DEN BOSSCHE?

WAT IS ER MET HET GRAF VAN GUIDO VAN DEN BOSSCHE?

©
NAGELBIJTEND SPANNENDE MIDSEIZOENSFINALE VAN FAMILIE OP VRIJDAG 5 JANUARI 2018 OM 20.00 BIJ VTM

Op vrijdag 5 januari 2018 zet Familie het nieuwe jaar in zoals we dat intussen van de reeks gewend zijn: met dubbel zo veel spanning en intriges. Een extra lange seizoensfinale dus, middenin het seizoen. Vorig jaar bezorgde die midseizoensfinale maar liefst 1.041.000 kijkers een verhoogde hartslag, goed voor 40% marktaandeel (VVA 18-54, live +7). En ook dit jaar zal de aflevering over de tong gaan. De opgraving van de kist van Guido Van den Bossche senior – een rol die tot 18 jaar geleden werd vertolkt door Karel Deruwe – opent namelijk een mysterieus potje dat al die jaren gedekt is gebleven.

Peter Van den Bossche (Gunther Levi) en Amélie De Wulf (Erika Van Tielen) zijn halfbroer en halfzus. Dat kregen de twee geliefden enkele dagen geleden al zwart op wit te lezen in Familie. Maar Amélie wil een sluitende DNA-test en eist dat het lijk van haar vader Guido wordt opgegraven. Die opgraving is de aanzet van een mysterieuze verhaallijn die de Familie-kijkers naar het puntje van hun stoel zal brengen.

In de aflevering van donderdag 4 januari was te zien hoe de opgravers een verbijsterende ontdekking deden tijdens de werken. In de midseizoensfinale bereikt de verhaallijn een absoluut hoogtepunt. En dit enkele maanden na de speculaties over een mogelijke terugkeer van acteur Karel Deruwe, die opnieuw op de Familie-set zou gesignaleerd zijn. Wat is er met Guido aan de hand? De opgraving ontketent alvast een spannende thriller die niet alleen in de midseizoensfinale, maar ook de dagen erna nog centraal staat.

En dan is er nog Jan (Jef De Smedt). Hij stuikte vorige week in elkaar na de openbare verkoop van zijn café. De situatie is ernstig en Jans toestand gaat zienderogen achteruit. De paniek breekt dan ook uit wanneer zijn hart het plots begeeft…

Related bio's:
Tags:
Meer nieuws over: