Welkom bij De Slimste Mens ter Wereld!

Welkom bij De Slimste Mens ter Wereld!

© Play4
Cesar Casier, Dorianne Aussems en Niels Destadsbader openen morgen een nieuw seizoen om 21u40 op Play4.

In de startblokken: CESAR CASIER (33). Beslist een van de mooiste mannen met een van de mooiste namen van het land. Cesar is internationaal topmodel, woonde in Sydney en New York, kan koken, schrijven en ontwierp een eigen gender-neutrale modecollectie. Beautifull boy die tot de verbeelding spreekt. 

Hij neemt het morgen - en vogue - op tegen de intrigerende DORIANNE AUSSEMS (28). Ze trapte voor de zomer het tiende seizoen marathonradio op MNM af en dit najaar surft ze opnieuw door de ether met een nieuw seizoen Generation M. Als sidekick in het tv-programma Van hier tot in Tokio (VRT) werd dit olympisch radiobeest meermaals uit bed gelicht en ook voor het WK wielrennen smeerde ze de beentjes in. Dat ruikt naar een sportieve deelname en een podiumplaats!

Maar ook NIELS DESTADSBADER (33) doet een gooi naar de meest begeerde titel op televisioneel gebied. De West-Vlaamse bon vivant zorgde deze zomer voor het transfernieuws in medialand. Na zeven jaar VTM – waar hij onder meer programma’s presenteerde als The Masked Singer en K3 zoekt K3, keert hij terug naar de VRT waar het destijds allemaal begon als Ketnetwrapper. Afgelopen zomer won hij samen met Regi de Radio 2 Zomerhit, met De Wereld Draait Voor Jou. Schattige rebel en zot van padel, veroveroverover! 

Maar wat is er eigenlijk gebeurd met Erik Van Looy?

Ontdek hier de eerste drie kandidaten, hun plannen en hun kansen, aan de vooravond van hun deelname!

Cesar Casier heeft schrik van tegenstander Niels: "Was op school al een strever"

Hoe hoog schat Cesar zijn eigen kansen in? Gaat Erik Van Looy nog uit? En wie is de grootste ster die Cesar al heeft ontmoet? Bekijk de video en krijg antwoord op al deze vragen.

Erik Van Looy had Dorianne Aussems snel overtuigd: "Once in a lifetime kans!"

Denkt Dorianne dat ze De Slimste Mens kan worden? Erik denkt alvast van wel! Wie is haar grootste concurrent? En met welk gerecht kan je haar dolgelukkig maken?

Als Niels Destadsbader de Slimste Mens wordt: "Dan mag Jeroom mij tatoeëren"

Hoe schat Erik Van Looy de kansen in van Vlaanderens favoriete schoonzoon, Niels Destadsbader? En hoe heeft Niels zich voorbereid? Bekijk de video en krijg antwoord op al deze vragen.

De Slimste Mens ter Wereld, vanaf morgen elke dag om 21u40 op Play4 en Goplay.

Related bio's:
Erik Van Looy