Bart Kaëll wordt metalzanger in (h)ALLOOMEDIA

Bart Kaëll wordt metalzanger in (h)ALLOOMEDIA

© vtm
Aflevering 3 op woensdag 18 september om 21.45 bij VTM

Is Bart Kaëll de man die zou headbangen? Die vraag stelt Luk Alloo zich op woensdag 18 september in een nieuwe (h)ALLOOMEDIA. “Mijn broer luisterde vroeger eerder naar Pink Floyd en Lou Reed, dus ik ben wel met die muziek opgegroeid”, aldus Bart. Toch reageert Bart aarzelend wanneer Luk hem uitdaagt voor een ‘walk on the wild side’. In Aalter heeft hij hardrockband Wix opgetrommeld om Bart een stevige metalversie van De Marie-Louise te laten zingen.

Verder in (h)ALLOOMEDIA:

  • Op het Filmfestival in Oostende loopt Luk een hele resem bekende gezichten tegen het lijf. Schuilt er een goede acteur in hen? En kunnen ze huilen op commando? Luk test het uit met o.a. Zita Wauters, Guga Baúl, Aster Nzeyimana, Lucas Dhont en Bruno Wyndaele.
  • Luk gaat ook op ziekenbezoek bij Goedele Liekens, die in primeur de cover van haar nieuwste boek toont. “Mijn laatste boek”, klinkt het. Goedele is nog steeds aan een rolstoel gekluisterd door een enkelbreuk. Luk helpt haar uit de nood.
  • In Geraardsbergen duikt Luk de kelder in voor een “diepte-interview” met Sergio Quisquater. Maar heeft Sergio wel voldoende volk opgetrommeld voor zijn optreden van die dag in Steenhuize? Gelukkig heeft Luk zo zijn eigen tactiek om een massa volk op de been te krijgen.
  • In Antwerpen regelt Luk een eerste ontmoeting tussen Paul Jambers en Ella Leyers. De twee trekken samen de straat op voor een quiz. Hoe is het met hun mensenkennis gesteld?
  • Op Camping Reumatiek heeft Luk een snelheidsproef klaarstaan voor Jean-Marie Dedecker, Freddy De Kerpel, Johan Boskamp, Roger De Vlaeminck en Willy Steveniers. Wie kan zijn dame geblinddoekt het snelst in een kruiwagen vervoeren?
Related bio's: