Belle Perez op tournee met haar grootste en ‘Beste Zangers’-hits

Belle Perez op tournee met haar grootste en ‘Beste Zangers’-hits

© Thomas Geuens
Vanaf maart te zien in de Nederlandse theaters

Belle Perez is vanaf maart in de Nederlandse theaters te zien met haar show “Anders”. Tijdens haar deelname aan Beste Zangers heeft Belle haar veelzijdigheid laten horen, of ze nu in het Spaans, Engels, Nederlands of Frans zingt, ze weet haar publiek altijd weer te verrassen. Belle Perez “Anders” omvat haar liefde en passie voor muziek en de grote honger om haar publiek te entertainen.  Samen met haar 5-koppige band brengt ze niet alleen haar grootste hits (‘El Mundo Bailando’, ‘Que Viva La Vida’, ‘Hello World’), maar krijgen voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’ een plekje op de setlijst. Afgelopen weken was Belle één van de muzikale smaakmakers van het nog steeds immens populaire AVROTROS-programma. Belle is vanaf maart 2022 te zien in de Nederlandse theaters. 

Met meer dan 20 jaar ervaring hoeft Belle Perez eigenlijk niet meer voorgesteld te worden. In Vlaanderen kende ze haar grote doorbraak met ‘Hello World’, een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan het Eurosongfestival. In Nederland kwam de grote doorbraak met ‘Que Viva La Vida’, Dreamworks koos deze song als dé titelsong voor de animatiefilm Madagascar. Het speciaal voor Nederland gemaakte gelijknamige album werd met meer dan 50.000 verkochte exemplaren ook nog eens goud en ze deed in dat jaar Ahoy en de AFAS vollopen. Met deze nieuwe tour wil ze weer samen met haar publiek genieten en op zoek gaan naar de magie van de muziek. Dat deze tour “Anders” zal zijn, mag het publiek vanaf maart zelf komen ontdekken.  

Belle was afgelopen weken te zien in het populaire muziekprogramma 'Beste Zangers'. Na de deelname van Milow het afgelopen seizoen, zorgt Belle Perez dit keer voor een Belgische stunt, want zij is de eerste vrouwelijke Belgische artieste die deelneemt aan het programma. In haar nieuwste theatervoorstelling zorgt Belle voor een explosie aan warmte, met haar hits én voor het eerst ook met nummers waarmee ze deelnam aan ‘Beste Zangers’. Met haar nieuwe, exclusieve Nederlandse theatertournee komt Belle opnieuw thuis en is ze klaar om haar trouwe fans en volgers wederom mooie concertavonden te bezorgen. 

 

Related bio's:
Belle Perez
Tags:
Belle Perez