Binnenkijken bij Dennis Burkas in 'Dennis Vs. Black Magic'

Binnenkijken bij Dennis Burkas in 'Dennis Vs. Black Magic'

© Streamz
Bekijk de trailer van de nieuwe docuserie ‘Dennis vs. Black Magic’, die vanaf 3 maart te zien is op Streamz en Streamz+.

In ‘Dennis vs. Black Magic’ kijkt documentairemaker Peter Boeckx - bekend van het tv-programma  ‘The Sky Is The Limit’ - binnen bij omstreden figuur Dennis ‘Black Magic’ Burkas, ook wel bekend van de beruchte ‘Zundays’-feestjes in de Antwerpse ‘Zillion’.

In september 2019 werd Dennis “Black Magic “ Burkas vrijgelaten uit de gevangenis. Hij zat er voor de derde maal een straf uit wegens zedenfeiten. Peter Boeckx wachtte hem op aan de gevangenpoort en schetst een portret van het leven van Dennis Burkas na de gevangenisstraf en zijn poging om porno opnieuw uit te vinden. Peter Boeckx onderhield contact met Dennis tijdens zijn straf en besloot om na zijn vrijlating een tweedelige documentairereeks op te nemen over zijn (dagelijkse) leven. 

Docu-maker Peter Boeckx wil met zijn docu de ‘andere kant’ van de notoire mediafiguur tonen, vandaar ook de titel ‘Dennis vs. Black Magic’. Wie is Dennis achter zijn sappige artiestennaam? Wat zijn zijn toekomstplannen na zijn gevangenisstraf? Hoezeer is hij betrokken bij de filmproductie van ‘Zillion’, de film van Vlaamse regisseur Robin Pront over de gelijknamige danstempel van de jaren ‘90? Op al deze vragen (en meer) krijg je vanaf 3 maart een antwoord, want vanaf dan kan je naar de tweedelige documentaire kijken op Streamz en Streamz+. Bovendien komen ook schrijver Herman Brusselmans en regisseur Jan Verheyen hun zegje doen over Dennis Burkas

Afleveringen 1 tot 2 van 'Dennis Black Magic' kan je vanaf 3 maart via Streamz en Streamz+ bekijken. De trailer kan je hier bekijken: