Streamz zet nieuwe stap in samenwerking met Proximus

Streamz zet nieuwe stap in samenwerking met Proximus

© Streamz
Streamz abonnement is vanaf 18 oktober ook rechtstreeks beschikbaar bij Proximus voor Proximus tv-klanten

Uitstekend nieuws voor de content lovers onder de Proximus-klanten. Vanaf vandaag kan elke tv-klant van Proximus via de Proximus-website een abonnement nemen op Streamz. Wie nog geen Streamz-abonnement had, geniet daarbij bovendien van een uitzonderlijk voordeel met een gratis proefperiode van 1 maand.

Nadat Streamz al sinds de lancering beschikbaar was voor Proximus-klanten met de meest recente generatie decoders, kondigen Proximus en Streamz vandaag een nog bredere samenwerking aan. Concreet gaat Proximus het streamingaanbod met Vlaamse en internationale content van topniveau nog meer in de kijker zetten. 

Zo wordt Streamz vanaf vandaag opgenomen in de aanbevolen apps op de meest recente Android-decoder van Proximus.  Ook in de TV-sectie van de Proximus-website krijgt Streamz een prominente plek. Klanten kunnen er doorklikken naar de Streamz-omgeving en genieten dankzij een unieke promocode van een gratis proefperiode van één maand voor het basisaanbod*. Bovendien zullen klanten via verschillende touchpoints en op verschillende momenten doorheen het jaar in contact komen met het Streamz-aanbod. 

 

Een dynamische mix van exclusieve Vlaamse fictie en internationale topseries

Het Streamz-aanbod is beschikbaar in twee formules, Streamz en Streamz+. 

Naast een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films, zoals Fair Trade, F*** you very very much en De Bende van Jan de Lichte, biedt Streamz ook een waaier aan internationale topseries, inclusief het beste van HBO. Titels als The Undoing, Mare of Easttown en Gossip Girl staan garant voor internationaal entertainment van topniveau. 

Daarnaast zijn ook kinderen en tieners verzekerd van uren kijkplezier in de uitgebreide kidszone, die recent werd uitgebreid met content van Studio 100. Dit alles met in HD-kwaliteit en zonder reclame. 

Streamz+ omvat bovenop alle Streamz-content ook recente blockbusters en cinemaparels van de grootste filmmakers. 

 

Jim Casteele, Chief Consumer Market Officer bij Proximus:

“Dit is in de eerste plaats goed nieuws voor de klant, die via Proximus toegang heeft tot de beste lokale en internationale content. Daarnaast is deze overeenkomst belangrijk voor Proximus, omdat het ons sterkt in onze ambitie om duurzaam te groeien via samenwerking, één van de cruciale elementen in onze #inspire2022-strategie. Door nog nauwer te gaan samenwerken met Streamz, ondersteunen we de uitbouw van een lokaal ecosysteem van sterke mediabedrijven in een gezonde concurrentiële omgeving. Zo helpen we ook een tegengewicht te bieden voor de grote internationale streamingreuzen.”

 

Peter Vindevogel, CEO van Streamz:

“De Proximus-klanten zitten nu op de eerste rij voor ons aanbod van nieuwe Vlaamse series, gecombineerd met onze internationale toppers van studio’s zoals HBO. De komende maanden zullen ze kunnen genieten van toptitels zoals de misdaadreeks ‘De Kraak’, het nieuwe seizoen van ‘Succession’ en “And Just Like That”, de opvolger van Sex and the City.  Streamz blijft lokale partnerships opzetten om op deze manier de entertainmentsector in Vlaanderen verder te ondersteunen.”

*De promotiecode is enkel geldig op een Streamz-abonnement (11,95 euro per maand), niet op Streamz+ (19,95 euro per maand). 

Related bio's:
Tags:
Streamz, Proximus