De Couleur Café 2020 wishlists!

De Couleur Café 2020 wishlists!

© Benjamin Struelens
Couleur Café vind in 2020 plaats op 26, 27, 28 juni !

Na een legendarisch mooie en volledig uitverkochte #CoulCaf19 volgde een deugddoende zomervakantie. Het Couleur Café team staat nu weer in de startblokken om op 26, 27 en 28 juni de volgende festivalzomer in gang te trappen.

Hiervoor rekent het festival op jouw input. Laat ons weten welke 5 artiesten niet op onze 31ste affiche mogen ontbreken en maak kans op een van de 3 te winnen combitickets voor #CoulCaf2020. Vorig jaar haalden hoog genoteerde artiesten zoals Protoje, Xavier Rudd, Zwangere Guy en Tiken Jah Fakoly het podium van Couleur Café. Invullen maar en wie weet draag je zelf bij aan je droomaffiche! 

Wish List #CoulCaf2020

Niveau4 XXL in AB

Wie erbij was op #CoulCaf19, weet waarom Niveau4 XXL op 18 oktober terugkeert voor een ereronde in Brussels' mooiste zaal. Het prestigeproject van Couleur Café, dat al vier jaar lang een podium geeft aan het strafste Belgische hiphopgeweld, was dit jaar meer dan ooit een unicum. Livebands Commander Spoon & Echt! zorgden voor een stevige jazz-injectie en tilden het onmiskenbare talent van Luie Louis, Juicy, ELEVEN', Venlo, Jay MNG en Miss Angel naar ongeziene hoogtes. Bijna anderhalf uur lang springen en kippenvel. 

Dat kan niet anders dan knallen in de Ancienne Belgique, de gedroomde plek om dit unieke jazz- en hiphopproject ten volle te appreciëren. Tickets vind je hier. Wie niet genoeg kan krijgen van deze heerlijke jazz- en hiphopblend, raden we ten zeerste aan ook de Niveau4 Secret Sessions te bekijken. Deze intieme akoestische promosessies werden enkele weken voor de grote show op Couleur Café opgenomen in Brussel.  

Festivaldata: 26, 27, 28 juni 2020
Festivaladres: Atomium Square, 1020 Brussel

Related bio's:
Meer nieuws over: