De MIA’s en Gala van de Gouden K's worden verplaatst naar april 2022

De MIA’s en Gala van de Gouden K's worden verplaatst naar april 2022

© Nathalie Dens
Nieuwe datums voor De MIA’s en Gala van de Gouden K's.

De VRT heeft beslist om de Music Industry Awards (MIA’s) en het Gala van de Gouden K's (Ketnet) te verplaatsen naar april 2022. Deze beslissing werd genomen omwille van de huidige COVID 19-omstandigheden. Tickets voor deze events blijven geldig voor de nieuwe data.

 

MIA's

 

De liveshow van de MIA’s zal doorgaan op zaterdag 30 april 2022 in Paleis 12 en is live te volgen op Eén. Het wordt een bijzondere dubbeleditie van de MIA's, die de verdienstelijke artiesten die een release hadden in 2020 en 2021 bekroont. Later maken de VRT en VI.BE bekend welke artiesten zullen optreden tijdens deze liveshow. Tickethouders worden gecontacteerd over de nieuwe datum, op mias.be zijn steeds de laatste updates te vinden.

 

De Week van de Belgische muziek zal wel plaatsvinden zoals gepland: van maandag 31 januari tot en met zondag 6 februari. Net als vorig jaar organiseren VRT en VI.BE dan een steunweek voor de muzieksector, die nog steeds lijdt onder COVID 19. Meer informatie over de initiatieven voor deze week worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Gala van de Gouden K's

 

Omdat een Gouden K uitreiken in het Sportpaleis enkel kan onder het luide, enthousiaste applaus van duizenden Ketnetters, wordt het Gala van de Gouden K's uitgesteld naar zondag 3 april 2022. Tot die dag wordt het resultaat van de massale stemming bewaard in de streng bewaakte Ketnet-kluis.

 

Tickethouders worden gecontacteerd over de nieuwe datum, updates worden steeds op Ketnetvoorouders.be aangevuld.

Related bio's: