Dit zijn de nieuwe programma's van VIER

Dit zijn de nieuwe programma's van VIER

© VIER
Met nieuwe comedy, reality en een panelshow.

Het is de week van het jaar waarin de tv-zenders hun plannen voor het najaar ontvouwen. Canvas en Eén deden dat dinsdag al, vanochtend laten VIER en VIJF in hun kaarten zien, deze namiddag doet VTM hetzelfde. We mogen ons verwachten aan uiteraar een sterk najaar, toch drukt de coronacrisis bij alle zenders z'n stempel. 

 

 

Programmadirecteur Annick Bongers blikt terug op een verrassend voorjaar en zomer: "Hoewel covid de afgelopen maanden iedereen in de ban hield, verraste VIER kijkers en adverteerders met de ontwikkeling van de steeds populairdere dagelijkse De Container Cup met Pedro Elias en het opvallende frisse nieuwe leven van Het Rad met Peter Van de Veire."

 

 

De reacties op 'Het Rad' zijn inderdaad positief, de kijkcijfers zijn dan ook. De kans is dan ook groot dat het programma met Peter Van de Veire een vervolg krijgt. Maar er zijn volgens Bongers ook nog andere nieuwigheden. "Dit najaar zet VIER nog meer in op vernieuwing met maar liefst zes volledig nieuwe programma-formules: Woestijnvis werkte de afgelopen maanden aan de creatieve ontwikkeling van nieuwe comedy in De Anderhalve Meter Show met Koen Depoorter, Rik Verheye en Jelle De Beule. Terwijl Pedro Elias met Opvoeden Doe Je Zo dit jaar een tweede volledig nieuw programma maakt. Otto-Jan Ham zeilt met vijf bekende vrienden Over De Oceaan, terwijl VIER net voor de toekenning van de Michelinsterren enkele jonge Vlaamse sterrenchefs volgt vooraleer dit najaar het finale verdict volgt in Ja, Chef!. Jeroom maakt zijn debuut bij jong en oud als presentator van Junior Bake Off, terwijl Peter Boeckx de ongeziene kant van de advocatuur laat zien in Justice For All. Terwijl kaskrakers De Rechtbank, Niveau 4 Gent, De Slimste Mens ter Wereld en Gert Late Night een nieuw seizoen starten, legt Viktor Verhulst dit najaar op VIJF dagelijks de avonturen bloot van de bewoners op Love Island."

Related bio's:
Tags:
VIER