EEN SPETTERENDE KROKUSVAKANTIE IN AQUALIBI

EEN SPETTERENDE KROKUSVAKANTIE IN AQUALIBI

©
EN ALS KERS OP DE TAART: NEON POOL PARTY !

Hoera, het is bijna krokusvakantie! Ben jij nog op zoek naar een leuke uitstap met de kids of met de vrienden? Aqualibi, het waterpark van Walibi Belgium, is tijdens de vakantie elke dag open. 

Beleef van vrijdag 21 februari tot en met zondag 1 maart uren waterpret in de tropische sfeer van Aqualibi! Dankzij de sensationele glijbanen, klaterende fonteinen en watervallen, en ontspannende jacuzzi’s hoeft niemand zich een seconde te vervelen. Pak je graag uit met je dansmoves? Aqualibi organiseert elke dag van de vakantie tussen 17u30 en 18u een initiatieles Aquazumba!

Alweer een legendarische pool party!

Ga je liever helemaal los?  Aqualibi sluit de krokusvakantie af met een legendarische pool party! Het concept is eenvoudig: een aangepast thema, de beste dj's, én een all-in eetformule samengebracht in het unieke decor van Aqualibi. Op zaterdag 29 februari van 19u tot 01u ’s nachts beleef je het waterpark zoals nooit tevoren tijdens de Neon Pool Party met Daddy K, DJ Furax en Mademoiselle Luna.  De dresscode is – zoals de naam al doet vermoeden – neon; raap je fluo zwemkledij dus snel bij elkaar!

Voor de toegang tot het waterpark tijdens de Neon Pool Party en het all-in formule (uitgezonderd alcoholische dranken en bier) betaal je online in voorverkoop €35 en aan de kassa €40. Abonnementhouders en personen met een geldig ticket voor 29/02/2020 betalen €15. Info & tickets: https://www.aqualibi.be/nl/neon-pool-party

Praktische informatie :

Aqualibi is elke dag van de krokusvakantie open van 10u tot 20u, uitgezonderd op:

  • vrijdag 21 februari, van 16u tot 22u

  • vrijdag 28 februari, van 10u tot 22u;

  • zaterdag 29 februari van 10u tot 18u, en Neon Pool Party van 19u tot 01u ‘s nachts

Tot slot, sinds 5 februari kan je extra lang van Aqualibi genieten! Het waterpark opent nu elke woensdag om 12u 's middags (i.p.v. 14u). Je kan er op woensdag ook smullen van een heerlijke lunch aan slechts €5 (uitgezonderd tijdens de schoolvakanties). 

 

Related bio's: