Plopsaparken pakken uit met nieuwigheden

Plopsaparken pakken uit met nieuwigheden

© Plopsaland
Na een winterse pauze, is Plopsaland De Panne weer volledig klaar voor het nieuwe pretparkseizoen.

Op zondag 7 april geeft Plopsaland De Panne het startschot van het nieuwe pretparkseizoen met de nieuwe K3 Roller Skater en tal van andere evenementen. Ook de andere Belgische Plopsa-parken pakken uit met een spetterend paasprogramma.

 

 

Plopsaland De Panne 

Na een winterse pauze, is Plopsaland De Panne weer volledig klaar voor de start van het nieuwe pretparkseizoen. Nieuw dit jaar is de K3-zone met bijhorende K3 Roller Skater, waarin bezoekers zich een weg banen langs een verrassend parcours met kriebelende hoogtes en leuke bochten én dit allemaal in een Roller Disco-thema. Ook het nabijgelegen restaurant kreeg een update en gloednieuwe invulling en gaat vanaf heden als ‘K3 Keuken’ door het leven.

Traditiegetrouw staat ook Kabouter Plop van 7 tot en met 19 april op het podium van het Plopsa Theater met de unieke paasshow ‘Plop en de Toverglazen’. Daarnaast is er tijdens het paasweekend, van 20 tot en met 22 april, het nieuwe evenenement ‘Kaatjes Paaseierenraap’. In samenwerking met Ketnet Junior en chocolatier Libeert zullen er tijdens deze dagen duizenden paaseitjes verspreid liggen doorheen het park. “Kinderen kunnen er samen met publiekslievelingen Kaatje en Viktor naar hartenlust paaseieren zoeken in de speciaal afgebakende zone.”, aldus Parkmanager Wim Wauters.

Plopsa Coo 

Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, geeft op zaterdag 6 april de aftrap van het nieuwe seizoen. Bovendien vindt er van 20 tot en met 22 april de Libeert Paaseierenraap plaats. Daarnaast kunnen bezoekers nog de volledige paasvakantie genieten van tal van Meet & Greets met de populaire Studio 100-figuren waaronder Maya de Bij, Kabouter Plop en Bumba.

Plopsa Indoor Hasselt 

Plopsa Indoor Hasselt zet tijdens de paasvakantie haar deuren open voor Kabouter Klus. De handigste kabouter van het hele kabouterbos komt elke dag langs voor een knettergekke Klus Show. Van 20 tot en met 22 april kunnen de allerkleinste bezoekers paaseitjes met Kamiel rapen tijdens het nieuwe evenement Kaatjes Paaseierenraap.

Plopsaqua De Panne 

Plopsaqua De Panne is tijdens de paasvakantie elke dag tot 20 uur geopend voor uren waterplezier. De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsa.be. Opgelet: Plopsaland De Panne is gesloten op zaterdag 6 april. Plopsa Indoor Hasselt is gesloten op zaterdag 13 april.

 

 

Related bio's: