WALIBI ZOEKT 300… MONSTERS !

WALIBI ZOEKT 300… MONSTERS !

© Walibi
Schrijf je nu in.

Van 15 oktober tot en met 6 november zal Halloween Walibi het Waverse pretpark weer op zijn grondvesten doen daveren! De voorbereidingen van het indrukwekkende halloweenevenement zijn alvast begonnen. Om zijn bezoekers dit najaar de stuipen op het lijf te jagen, zoekt Walibi nog 300 figuranten, alsook kostuumontwerpers en make-upartiesten!

Om deel uit te maken van het halloweenteam beschik je best over een flinke portie creativiteit. Bovendien moet je ook minstens 16 jaar oud zijn en beschikbaar zijn op: 8 en 9 oktober, 15 en 16 oktober en van 22 oktober t.e.m. 6 november. 

Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen door een formulier in te vullen op de halloweenwebsite : https://halloween.walibi.be/nl/job-vacatures. De geselecteerde kandidaten worden in de loop van de maand juli gecontacteerd en uitgenodigd voor audities in juli en augustus. 

Om het huidige team aan seizoensmedewerkers te versterken, zal Walibi voor het halloweenseizoen ook 800 studenten aanwerven. De gezochte profielen zijn zeer divers : attractie-operatoren, horeca- en winkelmedewerkers, onthaalpersoneel, schoonmaakmedewerkers... Jobstudenten kunnen solliciteren via de website: https://www.walibi.be/nl/jobs/studentenjob-mv

Related bio's: