Eerste editie van "Vlaanderen Zingt Hazes" is groot succes!

Eerste editie van "Vlaanderen Zingt Hazes" is groot succes!

© Elke Briers
Lotto Arena gaat drie keer uit zijn dak

Het meezingspektakel "Vlaanderen Zingt Hazes" heeft zijn eerste passage in ons land niet gemist! Meer dan drie keer vulde deze show de Antwerpse Lotto Arena en brachten een mix van zowel Vlaamse als Nederlandse topartiesten de zaal meermaals in vervoering met de bekende hits van grootmeester André Hazes. Aangevoerd door creatieve motor Jeroen van der Boom gaven artiesten als Metejoor, Pommelien, Christoff, Xander de Buisonjé, Berget Lewis, Thomas Berge & Senna, samen met The André Hazes Band het beste van zichzelf. En met resultaat want het publiek was drie keer waanzinnig enthousiast! Als klap op de vuurpijl kwam niemand minder dan Gert Verhulst langs als special guest op de laatste show afgelopen weekend.

 

Na negen edities van uitverkochte en zeer succesvolle shows in de Ziggo Dome te Amsterdam kwam het grootse meezingspektakel, gebaseerd het grenzeloos populaire hitrepertoire van André Hazes, afgelopen week eindelijk naar Vlaanderen. In Nederland is dit concept al tien jaar een ode aan het levenswerk van André Hazes.
  
17 jaar na zijn overlijden zit de muziek van Hazes nog steeds in het collectief geheugen en is het een blijvende bron van inspiratie voor vele generaties….

Patricia Khemili-Kok, directeur MediaLane Live: "We zijn trots dat we als MediaLane voor het eerst deze show ook in Vlaanderen konden brengen. "Vlaanderen Zingt Hazes" mag dan ook terecht een succes worden genoemd en daar ben ik onze bijzonder getalenteerde artiesten zeer dankbaar voor. Het waren drie prachtige avonden! Het repertoire van André Hazes is ook in Vlaanderen nog lang niet vergeten, zoveel is duidelijk."

Related bio's:
Meer nieuws over: