Festival in je huiskamer

Festival in je huiskamer

© labadoux festival
Labadoux in uw kot

Vanavond zou normaal gezien de 32ste editie van Labadoux van start gaan. Helaas heeft de coronacrisis er anders over beslist.  Maar geen nood, we laten het niet te veel aan ons hart komen en nodigen jullie uit toch wat Labadouxsfeer in de huiskamer te laten komen.  Hou in het weekend zeker jullie facebook/instagram in het oog.
We laten meerdere leuke Labadoux-impulsen op je los.  Een hoogtepunt komt er zeker vrijdag al met een live-stream DJ-set van DJ Nazdrovje waar je in de huiskamer de beentjes kunt losgooien.  
Er zijn ook tickets te winnen voor het festival volgend jaar voor wie de leukste en origineelste Labadouxsfeer 'vanuit zijn Kot' naar ons kan sturen.  Daarbovenop volgen nog enkele leuke verrassingen...

Festival 2021 
 

We schuiven het 32ste festival zo goed al integraal door naar volgend jaar. Dan geven we er een extra lap op.  Op onze website vind je de namen die ondertussen zijn bevestigd voor 7-8-9 mei 2021.

 

 

#samentegencorona 
 

Ook al willen we in het weekend na vele weken lock down wat ontspanning laten binnen druppelen, toch zijn we ons natuurlijk bewust van de impact van de coronacrisis op onze maatschappij. In Ingelmunster hangen Labadouxvlaggen te wapperen samen met die van enkele andere belangrijke evenementen die omwille van Corona werden afgelast. De vlaggen hangen er als teken van samenhorigheid met elkaar en uit steun voor iedereen uit de zorg of die lijdt onder het virus. Vanuit Labadoux blijven we dan ook alle genomen veiligheidsmaatregelen ondersteunen. 

 

 

MuziekMuziek
Related bio's:
Meer nieuws over: