Miguel Wiels met meer dan 100 artiesten in het Sportpaleis

Miguel Wiels met meer dan 100 artiesten in het Sportpaleis

© Photonews
VRIJDAG 12 MAART 2021 VANAF 18 UUR SPORTPALEIS ANTWERPEN

Op 12 maart 2020 sloten concertzalen de deuren. Exact één jaar later willen artiesten met een non-stop concert van 24 uur tonen dat ze klaar zijn om weldra podia te bestormen en opnieuw het beste van zichzelf te geven voor een live publiek. Het publiek kan de 24 uur durende muzikale stunt volgen via HLN.be en in de HLN App. De pauzeknop wordt gelost. It’s showtime! 

Muzikale marathon met live muziek!

Miguel Wiels en zijn band hebben er genoeg van. Ze komen uit hun kot en ze willen spelen. Ze doen dat 24 uur lang. In het Sportpaleis. En ze doen dat niet alleen. Al meer dan 100 artiesten, over alle muziekgenres heen, lieten Miguel weten dat ze hem en zijn band komen vervoegen. Ze brengen eigen nummers of covers. Ongedwongen corona-proof amusement en met vooral veel goesting om samen muziek te maken. 

Miguel Wiels: “Na een jaar zijn de kriebels niet meer te houden. Iedereen uit de sector wil muziek maken, welnu, we gaan dat met mijn band doen. Het is hartverwarmend hoeveel artiesten belangeloos hebben toegezegd om met ons mee te spelen. We hebben een setlist van meer dan 400 nummers klaar staan. Het wordt een lange marathon en we zullen er na 24 uur wellicht nog niet genoeg van hebben. Integendeel: het is een voorschot op het moment dat we ook voor een live publiek zullen kunnen staan. Dat moment komt dichterbij, daar hebben we alle vertrouwen in. Deze stunt is daar een goede generale repetitie voor.”

Het initiatief mag ook rekenen op de steun van minister-president Jan Jambon: “We hebben het meest desastreuze jaar in de geschiedenis van onze cultuur- en evenementensector achter de rug. Ik zet heel graag mee mijn schouders onder 24 UUR LIVE. Want dat is wat we moeten doen: de muziek laten doorgaan, hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn. Ik hoop dat we snel weer ons normaal leven zullen kunnen oppikken.“

Heel Vlaanderen op de eerste rij

24 UUR LIVE zal integraal gestreamd worden en is te bekijken via HLN.be en in de HLN App. Vanaf vrijdag 12 maart om 18 uur zullen de band en de gastartiesten een etmaal lang via dit open kanaal de beste muziek op Vlaanderen loslaten. Non-stop! De livestream wordt verrijkt met interactiviteit, korte interviews en een blik achter de schermen. Heel Vlaanderen zit op de eerste rij, artiesten zullen zich verbinden met heel Vlaanderen, en heel Vlaanderen zal opnieuw kunnen connecteren met hun favoriete artiesten.

24 UUR LIVE is een coproductie van Les Flamands, Sportpaleis Group en Live Nation en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij DPG Media. Het event is integraal, live en gratis te volgen via HLN.be en in de HLN App. De namen van de deelnemende artiesten worden in de komende dagen bekend gemaakt via de website en social media van 24 UUR LIVE. 

Meer weten: 24uurlive.be

Related bio's:
Miguel Wiels